motorolarazr
Razr er tilbake med 5G-modell og den kommer til Norge. Det eneste vi ikke kjenner er lanseringsdato.

Annonse


Denne er ikke som alle andre – vi har norsk pris

Motorola har avduket nye Motorola Razr 5G. Det er ikke kjent når den lanseres i Norge, men den kommer hit, og vil koste 15 990 kroner.

Dette er nye razr 5G med Quick View

“Nye razr 5G har en ekstern Quick View-skjerm som er forbedret med nye programvareopplevelser. Ingen andre brettbare mobiler på markedet tilbyr lommestørrelse samtidig som du kan sende meldinger, ringe og enkelt få tilgang til favorittappene dine mens telefonen fortsatt er lukket. Du får i tillegg den siste 5G-hastigheten og det mest avanserte selfiekameraet noensinne, alt i en unik klapptelefondesign”, heter det i pressemeldingen fra Motorola.

Spesifikasjoner:

Dette er Quick View-skjermen

Motorola forklarer:

  • Quick View-skjermen har nå en navigeringslinje nederst som etterligner bevegelsene fra Android 10, slik at du enkelt kan gå til hjemskjermen ved å sveipe opp. Du kan også sveipe mot høyre fra hjemskjermen for å få rask tilgang til kameraet eller sveipe mot venstre for å få tilgang til den nye appskuffen. Sveip mot venstre igjen for å få tilgang til snarveier for å ringe eller sende melding til favorittkontaktene dine. 
  • Hold kontakten ved å svare på meldinger med tale-til-tekst, smartsvar eller skriv en lengre melding på det fullstendige Quick View-tastaturet. 
  • Du har tilgang til trinnvis navigering fra Google Maps-varslinger og favorittmusikkappene dine, som Spotify, YouTube Music og Pandora.
  • NFC-teknologi muliggjør Google Pay i butikker over hele verden og lar deg dele innhold som kontakter, bilder og videoer trådløst med andre enheter.

Pressemelding

Nye motorola razr 5Gs design utviser enkelthet på utsiden, men skjuler presisjon og oppfinnsomhet på innsiden. Avsmalnet kant, fingeravtrykkssensor på baksiden og oppdatert hengsel gir estetiske og funksjonelle endringer basert på direkte tilbakemeldinger fra forbrukerne for en enkel, etthåndsopplevelse med razr 5G. Polert 3D-glass med aluminium i 7000-serien gir et stilig, iøynefallende utseende.

Annonse


Når du åpner razr 5G, ser du den 6,2-tommers Flex View-skjermen. Når du holder nye razr 5G horisontalt, drar 21:9 CinemaVision-størrelsesforholdet deg inn med de samme ultrabrede målene som brukes av filmbransjen. Når du holder den vertikalt, er det enkelt å bruke den med én hånd takket være den smale designen.

Skjermen fungerer harmonisk med Motorolas egen unike hengseldesign, som har den eneste lukkingen uten mellomrom på en brettbar enhet som beskytter den interne skjermen og gjør razr 5G ultrakompakt. Det dynamiske brettesystemet har gjennomgått grundig testing av sammenslåing, fall, temperatur og annen stresstesting for å sørge for lang levetid og driftssikkerhet. En gjennomsnittlig bruker lukker og åpner razr 40 ganger per dag, mens storbrukere lukker og åpner razr 100 ganger om dagen. Sammenslåingstesten viste at razr er designet for å tåle opptil 200 000 sammenslåinger, noe som betyr at det vil ta en storbruker over 5 år å nå dette bruksnivået.2 I tillegg beskytter et tilpasset beskyttelsesbelegg mot riper, mens en vannavstøtende barriere på innsiden av enheten beskytter mot søl, sprut eller regn.3

Lynrask 5G / utrolig 5G-hastighet 

Med nye motorola razr 5G er det plass til mer banebrytende teknologi i en enda slankere formfaktor. 5G-nettverkene utvides nå raskt over hele verden, og razr 5G gir deg alt du trenger nå og i fremtiden.4 Den oppdaterte kantdesignen gjør størrelsen på enheten mindre og inneholder to av de fire 5G-antennene som muliggjør 5G-ytelse. Alt dette drives av en robust Qualcomm® Snapdragon™ 765G-prosessor. 

Med nye razr 5G kan du gå hele dagen uten å lade.5 Til tross for den ekstra kompleksiteten av 5G og et større batteri, beholder den nyeste generasjonen den slanke, sammenhengende designen som forbrukerne og bransjeeksperter elsker.

Utrolige kvalitetsbilder, praktfulle selfier også ved lite lys

Kamerasystemet på denne enheten imponerer stort i en liten pakke, både åpen og lukket. Du får skarpe, fargerike bilder på 48 MP-kameraet6 med Quad Pixel-teknologi som gir 4 ganger mer lyssensitivitet. Optisk bildestabilisering kompenserer for uskarpe bilder og videoer, slik at klarhet og detaljer skinner gjennom uansett lysforhold. I tillegg hjelper laserautofokusteknologi i Time of Flight-sensoren kameraet med å fokusere raskt på motivet. Den er ultrarask og supernøyaktig, slik at du aldri går glipp av et bilde.

48 MP kamerasystemet6 er det mest avanserte selfiekameraet på markedet når telefonen er lukket.1 Ta ekstra kreative selfier med kameramoduser som gruppeselfie, portrettmodus, spotfarge og mer. I tillegg gir den doble skjermen muligheter for kamerafunksjoner som rett og slett er umulig på andre enheter. Camera Cartoon beholder motivets fokus ved å vise en morsom animasjon på Quick View-skjermen mens kameraappen er åpen på Flex View-hovedskjermen. 

Når du ønsker en mer oppslukende, fullskjermsopplevelse med selfiene dine, er Flex View-skjermen og det interne 20 MP kameraet praktisk for videosamtaler og tilbyr en oppslukende opplevelse av høy kvalitet som hjelper deg med å holde kontakten med personene som betyr noe.

Din telefon, din programvareopplevelse 

My UX inneholder alle de gode opplevelsene som kundene kjenner til og elsker, samt en rekke nye funksjoner, slik at du kan ta musikk, videoer og spill et skritt videre med tilpassede innstillinger og avanserte kontroller. Brukerne kan til og med lage sine egne enhetstemaer ved å velge blant unike fonter, farger og ikonfigurer for å gjøre telefonen sin helt unik.

Nye razr 5G er laget for deg som ønsker seg en magisk mobilopplevelse, og den viser Motorolas forpliktelse til å flytte de tradisjonelle grensene i smarttelefonbransjen fremover på nye og spennende måter.