iphone12lidar
iPhone 12 får LiDAR for mer avansert AR.

Annonse


Er Apples gåte løst?

Sloganet for Apples pressekonferanse denne høsten er “Time Flies”.

Apples slagord kan være hint til iPhone 12-avduking 15. september

Vi som mange andre regnet med det var en referanse til Apple Watch Series 6 som Apple allerede selv har nevnt i metadataene i YouTube-pressekonferansesendingen, men hva om “Time flies” og muligheten til å vise logoen i AR på en iPhone, i stedet en referanse til at iPhone 12 avsløres 15. september? Altså; Time-of-flight = en LiDAR.

LiDAR kommer jo i iPhone 12-modellene, etter først å ha blitt introdusert i iPad Pro 4 i mars. Fordelen er mer bedre AR.

De skal vel ikke avsløre alt dette samme kveld?

I tillegg til Series 6 var også alle de andre Apple-produktene som er ryktet i år listet opp, også er det jo denne mulige, men potensielle lekkasjen som samsvarer med metadataene. Merk at tweeten over ble lastet opp etter denne:

Annonse


Hva er det Telia skal avsløre åtte timer før Apple?

Også er det Telia Norge, som skal avsløre noe “en stor og spennende nyhet, som vil markere et nytt og viktig kapittel i selskapets historie og for våre kunder.

Men det er neppe iPhone med 5G, for tidspunktet er 11 til 12:00 norsk tid, mens Apples event er klokka 19:00. Mulig er det knyttet til 5G-dekningen, noe som uansett gir mening å snakke om samme dag som lanseringen av den første 5G-mobilen fra Apple.

Det meldes også at “på pressearrangementet stiller administrerende direktør Stein-Erik Vellan og leder for privatmarkedet Pål Rune Kaalen.” Altså er dette et forbrukerprodukt, men hva?

Annonse