Annonse


Vi strømmet: Et av tidenes mest elskede spill er tilbake; se oss skate i Tony Hawk’s Pro skater 1+2

Én ting er sikkert, Tony Hawk blir ikke yngre med årene, og det gjorde heller ikke spillene hans… før nå. Tony Hawk’s Pro Skater har fått enda et nytt strøk med maling og får super-kritikk.

OPPDATERT 22:29:
Høyst anbefalt moro dersom du er fan av Tony Hawk spillene!
10/10 gøyal opplevelse!

Det er noe eget å se alle de klassiske banene i helt fersk oppusset utgave av seg selv, nydelig arbeid utført av Vicarious Vision

Spillet krevde overraskende mye av datamaskinen, med Ryzen 9 3900x og RTX 2070 Super fikk jeg mellom 60 og 70 FPS på 1440p, med de høyeste innstillingene foruten Render Resolution satt til 100, trodde jeg skulle fått mer.

Dersom du ikke fikk med deg sendingen, kan du se videoen her:

Mange erfarne THPS spillere vet at spillene har rullet av gårde i feil retning i flere år nå, men endelig gjør de noe rett.

Det å gjenskape gode gamle THPS 1 og 2 med Vicarious Visions i førersetet, var muligens det beste sjakktrekket Activision kunne ha gjort med serien.

Hvem som faktisk kom med idéen om å gjenskape Tony Hawk’s Pro skater denne gang, har jeg dessverre ikke kommet frem til, men det virker som at hele internett er enige om én ting: Vicarious Visions har gjort en fabelaktig jobb med spillet.

Annonse


Dette er Vicarious Visions

Vicarious Visions har gjort mye bra den siste tiden, blant annet leverte de en solid spillopplevelse med Destiny 2 på PC, og en utmerket jobb med Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Det å gi Vicarious Visions ansvaret for utviklingen av Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 har virkelig vært en god avgjørelse, og basert på tilbakemeldingene er dette virkelig et spill man bør skaffe seg dersom man er en Tony Hawk’s Pro Skater fan.

Vicarious Visions fikk tilgang til kildekoden for bevegeligheten fra de originale spillene og satte det hele sammen med Unreal Engine 4.
Det er visstnok ørlite forskjell i hvordan gjenskapningen spilles sammenlignet med de originale spillene, men dette er mest sannsynlig grunnet forskjellige spillmotor med hele 21 års mellomrom.

Faktisk, dersom du har noen type interesse innenfor rullebrett spill, bare skaff deg det uansett. Til og med skuespilleren Jack Black har klart å lure seg inn i spillet som en opplåsbar karakter.

Jeg gleder meg til å strømme dette i kveld, men det siste Tony Hawk’s spillet jeg begav meg skikkelig ut på var Underground 2.

Husker jeg hvordan man spiller THPS? Følg med på vår twitch kanal 20:00:

https://www.twitch.tv/itavisen

Annonse