teliamobildbredbånd
Telia senker prisene og øker GB for visse mobilt bredbånd-pakker.

Annonse


Telia senker prisene og gir mer data

“Vi opplever stor etterspørsel etter mobilt bredbånd, og kundene våre bruker produktet aktivt enten de er hjemme, på farten eller på hytta”, melder Telia i en fersk pressemelding som avslører ny prising og GB.

Det er fremdeles lik at det er forskjellige GB-kvoter per pakke, men hastigheten er garantert opp til kvoten.

Fire nye datapakker for mobilt bredbånd lansert

“Som Norges største utfordrer gjør vi nå hverdagen deres enda enklere gjennom å introdusere ubegrenset data med ubegrenset fart opptil abonnementets datakvote, som går fra 50-500 GB. I tillegg senker vi prisen og øker datamengden på noen av abonnementene”, forklarer Pål Rune Kaalen, sjef for privatmarkedet i Telia.

“Med Telias 4G-nett, som nå er under modernisering, er du som kunde samtidig sikret ekstra god dekning og kapasitet over hele landet”, hevder Kaalen som også presenterer utvidet “Hvilemodus”:

Annonse


“…hvor du kan sette abonnementet i hvilemodus i opptil 3 måneder per år til en fast månedspris hvis du ikke skulle bruke ditt mobilt bredbånd i en gitt periode. I tillegg får du som kunde Data Rollover, overføring av ubrukt data til neste måned, dekningsgaranti og bruk i Norden og Baltikum inkludert.”

Dette er de gamle pakkene og prisene. 200GB er oppgradert til 250GB for samme pris:

Telia forklarer hvordan det fungerer

“Som kunde får du ubegrenset data med ubegrenset fart opptil den datakvoten som gjelder for abonnementet. Velger du for eksempel 100 GB-abonnementet, får du ubegrenset data med ubegrenset fart opptil 100 GB. Det er fortsatt data på abonnementet etter at kvoten er brukt opp, men farten reduseres.”

Telias nye mobile bredbånd-pakker:

Telenor sine pakker for mobilt bredbånd:

Telia oppsummerer

  • Ubegrenset data med ubegrenset fart opp til abonnementets datakvote (50-500 GB). 
  • Det er fortsatt data på abonnementet etter at kvoten er brukt opp, men farten reduseres fra ubegrenset til 10 Mbps og 6 Mbps, avhengig av abonnementet. 
  • Fire ulike abonnement til fast månedspris: 50 GB til 499,-, 100 GB til 549,- (tidligere 599,-), 250 GB til 799,- (tidligere 200 GB til 799,-) og 500 GB til 999,-. 
  • Hvilemodus: Mulighet til å sette abonnementet i hvilemodus i opptil 3 måneder per år til 149,- i måneden (erstatter full månedspris), med 2 GB inkludert. 
  • Data Rollover: Automatisk overføring av ubrukt data til neste måned.
  • Dekningsgaranti: Som ny kunde med Mobilt Bredbånd kan du prøve oss i to uker. Skulle du være så uheldig å ikke ha god nok dekning, kan du benytte deg av vår dekningsgaranti.
  • Bruk i Norden og Baltikum inkludert. 

Kilde:
Telia pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse