sonyplaystation5wifi6
Litt merkelig ser den ut, men WiFi 6, det får Playstation 5 som lanseres i november.

Annonse


Playstation 5 får WiFi 6 og Bluetooth 5.1

Sonys nye konsoll støtter WiFi 6 og Bluetooth 5.1.

Det er avslørt nok en gang via offisielle databaser som myndighetene bruker for å godkjenne telekom-utstyr, som en rekke ganger med nye Apple-produkter som iPad og Watch.

Bekreftet i Brasil

Det er Anatel, den nasjonale telekom-myndighetene i Brasil, som avslører at trådløsmodulen til PS5 er ny nok til å støtte WiFi 6 og Bluetooth 5.1.

Modulen er produsert av Foxconn og er allerede godkjent for bruk i USA.

Annonse
Har Xbox Series X Wifi 5 eller 6, og hva med Bluetooth?

Det spesielle denne gang, og det er en del inkludert det faktum at prisene ikke er avslørt (det er ikke lenge til november), er at vi ikke vet om Xbox Series X har WiFi 6 og Bluetooth 5.1.

Mange ønsker nok å kable konsollene, grunnet gigantiske filstørrelser på over 100GB for mange spill, men det er jo fint å vite om konsollen man foretrekker støtter den kjappeste eller den nest-kjappeste WiFi-standarden, spesielt om man ikke har mulighet for kabelstrekk.

En annen fordel er om begge gikk for en helt åpen Bluetooth-standard slik at man kan bruke det man vil av hodesett?

Det vil jo være litt ille om Microsofts konsoll, som selskapet med rette, hva angår CPU- og GPU-kraft, markedsfører den som den kjappeste, om den laster ned tregere trådløst. Vi får se, og regner jo med at Microsoft har dette under kontroll.

Kilde:
PSU.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse