nomadfreepower
De første Base Station Pro leveres sent neste måned med FreePower-teknologi som lader tre enheter samtidig. Nå hevdes det Apple kun kommer med en iPhone-lader.

Annonse


Apple bommet på muligheten, for nå kommer “AirPower”

Apple jobber fremdeles med en trådløs lader etter at den opprinnelige planen med en stor ladematte for alle Apple-dingsene, AirPower, ble alt for varm.

Kan ikke lade Apple Watch, men kan lade tre enheter samtidig

Vi har sett bildet av den nå, og hvordan den ser ut på innsiden, og det er lett å skjønne hvorfor dette ble alt for komplisert og en utfordring å holde under kontroll temperaturmessig.

Samtidig som Bloomberg nå igjen sier at Apple jobber med en ny og rimeligere AirPower-modell “for iPhone”, kan Arizona-selskapet Aira Inc., ladeteknologi de lisensierer ut, blant annet til Nomad. Teknologien kommer denne uken, og er døpt FreePower, og som hevder å få til det AirPower aldri klarte.

Kan fastvare-oppdateres

En av produktene som nytter lade-teknologien fra Aira er Base Station Pro, priset til 2100 kroner, omregnet fra dollar.

Annonse
Enheten kan det AirPower var tiltenkt utover to ting: iPhone viser ikke ladesstatus for samtlige enheter på matta, og den klarer ikke lade Watch, dessverre. Årsaken er at klokka bruker Apples egen ladeteknologi.

Det er allerede oppdaget problemer med Android og AirPod-lading samtidig, en feil som skal rettes i form av en fastvareoppdatering. Er det noe som ikke må oppdateres lenger?

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse