appleairpower
Vi ser helst at iPhone 12 Pro får 120Hz-panel og at Apple endelig lanserer AirPower.

Annonse


Det er full forvirring rundt iPhone 12: ekspert sier de lanserer med elendige 60Hz

Ross Young er mer troverdig enn mange andre kontoer på Twitter som melder ditt og datt om påståtte iPhone-funksjoner, ofte virker det til å være helt tilfeldig og basert på tidligere rykter som resirkuleres.

Hevder iPhone 12 lanseres med 60Hz-panel

Young har 25 år i panel-bransjen som analytiker, så troverdigheten er noe høyere enn en anonym Twitter-profil.

Det Young sier er at Apple ikke har problemer med å skaffe selve panelene, naturlig nok, det er jo mange mobiler med 120Hz – problemet sier Young, er at de ikke har sin egen driver-brikke for panelet.

iPhone 12 Pro med elendige 60Hz-oppdatering? Det ser slik ut

Vi har hørt mye frem og tilbake med 120Hz-panelene, men i løpet av de siste par månedene har “alle” sagt at det ikke blir noen 120Hz-oppdatering. Det gir jo mye mening også markedsføringsmessig med 120Hz-panel på iPhone 12, i hvert fall Pro-serien.

“De vil måtte finne en løsning på problemet, som kan være vanskelig, eller vente på 120Hz driveren og utsette lanseringen, muligens i lang tid, eller lansere med 60Hz. Det vi hører er at de lanserer med 60Hz.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse