epicgamesjoker
Epic Games har brukt markedssegmentet de operer i for alt det er verdt i en svært offensiv kamp om å vinne enighet med forbrukerne, og mobilere dem mot Apple.

Annonse


Epic Games ønsket egen iPhone App Store – Epic: – Apple villeder

Apple i nylig avslørte rettsdokumenter går til angrep på Epic Games som prøver å vinne “mindshare” med kreative markedsføringsstunt.

Oppdatert, 23:30:

Sweeney nekter ikke for at han ønsket at Apple skulle tilby dem nye muligheter, men påpeker at han ikke ønsket at Epic skulle ha eksklusiv rett til forbedringene:

Epic Games ønsket egen App Store…

Phil Schiller, nåværende sjef for App Store og tidligere markedsføringsssjef, sier at Epic Games-grunnlegger Tim Sweeney gikk til Apple for å be om særhandling. Om dette stemmer strider det mot Epic sine PR-stunt der de sier de ønsker åpenhet og de samme retningslinjene for alle.

Annonse


Om Apple hadde gått med på avtalen hadde Epic grunnleggende endret måten de tilbyr apper i App Store, mener selskapet.

…og alterantive betalingsløsninger

Som alle vet endret Epic Games betalingsmetoden og inkluderte muligheten å betale rett til dem med rabatt, noe som bryter med Apples vilkår. Apple mener nå at dette stuntet var strategisk og at de måtte ha visst de ville bli kastet ut.

Apple forsvarer seg også med at Microsoft Xbox og Sony Playstation også har lukkede betalings-økosystem og at de ikke er alene om dette.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse