iphone12
Mange tenker kanskje å skaffe seg en Pro-modell med det aller beste kamera-systemet i iPhone 12-serien, men en rimeligere model lmed 5,4" panel, som dette konseptet viser basert på måneder med lekkasjer, tror vi kan bli en megahit.

Annonse


Det er denne som kan bli årets store iPhone-stjerne

iPhone 5 vender tilbake i høst, men heter denne gang iPhone 12 5,4″, den rimeligste modellen, blant annet grunnet en langt mindre skjerm enn de 6 eller opp til 7 tommerne som stadig blir mer vanlig.

Ser den slik ut, og er priset til under 8000 kroner, kan den bli en riktig så god selger for Apple

Greia er at mange foretrekker en mindre mobil, problemet er at man blir kjapt blir vant til 6,5″ og mer – spesielt om man ser på video mye, eller spiller.

iPhone SE har det kjappeste brikkesettet i klassen, og når den rimeligste iPhone 12-modellen kommer, bringer iPhone 4/5 inn i fremtiden med muligens en uslåelig kombinasjon ytelse og kamera.

For det skal være snakk om et voldsomt ytelseshopp med denne generasjonen, i hvert fall om A14X-modellen er mye lik A14:

Bilde: Svetapple

Det skal bli fint med et “nytt” design igjen

Svetapple bringer nå oss veldig mye nærmere det vi tror og håper er hvordan den rimeligste modellen blir seende ut, men får den virkelig så skarpe kanter?

Annonse


Baksiden er visstnok av glass og kantene formet av aluminium.

Se flere bilder hos Svetapple.

Bilde: Svetapple

Kilde:
Svetapple

Annonse