epicgamesapple
Dette er dette stuntet som fikk begeret til å renne over for Apple, som først fjernet Fortnite og senere Epic sin tilgang til iOS- og Mac-utviklerplattformene.

Annonse


Epic håper å samle en rekke selskap for å kjempe mot Apple

Epic Games har ikke i skrivende stund klart å få med seg Spotify som også har vært kritiske til Apples App Store-avgifter.

Det foreligger akkurat nå få detaljer om møtene

Og det er fremdeles ikke klart om de klarer å få med seg den svenske strømme-giganten, men samtaler skal ha funnet sted

Det er uansett ikke avklart hva en slik gruppe eventuelt ønsker å gjøre for å presse Apples App Store-priser ned, utover PR-kampanjer. Det er det det nå spekuleres i om skal skje i form av en bred front med Epic i spissen.

Epic har brukt sosiale medier veldig aktivt for å overbevise

The Information avslører at en rekke selskap uansett har hatt møter bak lukkede dører.

Annonse
En av folkene som kjenner til Epics samtaler med andre selskap, sier at Fortnite-studioet ønsker å få til en felles markedsføringsfront mot Apples praksis.

Apple står på sitt

I en fersk uttalelse sier Apple følgende:

“App Store er designet for å være et trygt og pålitelig sted for brukere og en god forretningsmulighet for alle utviklere. Epic har vært en av de mest suksessrike utviklerne på App Store, og vokst til en virksomhet på flere milliarder dollar som når millioner av iOS-kunder over hele verden.

Vi ønsker veldig gjerne å beholde selskapet som en del av Apple Developer Program og å ha appene deres i App Store.

Problemet Epic har skapt for seg selv, er et problem som enkelt kan rettes hvis de sender inn en oppdatering av appen som overholder retningslinjene de gikk med på, og som gjelder alle utviklere. Vi vil ikke gjøre unntak for Epic fordi vi ikke tror det er riktig å legge forretningsinteressene foran retningslinjene som beskytter kundene våre.”

Kilder:
The Information
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse