surfaceduo
Dette legger opp til at Duo blir en fantastisk spill-maskin - tenk deg have av emulatorer som er mulig med en skjerm-løsning som dette. ITavisen får Surface Duo inn til test, en enhet som plutselig ble enda mer spennende. Microsoft lover for øvrig tre år med støtte for mobil-laptopen.

Annonse


Du kan gjøre hva du vil med Surface Duo – har åpen oppstartskode

Microsoft lar deg installere hva som helst på Duo.

Flere bør gjøre som Microsoft…

Enheten, som vi får inn til test 10. september, har nemlig Android med åpen bootloader, noe som ikke bare betyr at man kan installere alt man ønsker av apper, men også andre Android ROM.

Det mest innlysende å prøve å få til er Windows 10X som Microsoft selv sliter med og få til grunnet Win32-ytelseskrav ved bruk av emulering, men hvor mye jobb det er å få til, det er vi usikre på, noe som peker i retning på at det ikke er lett.

Fra Intel til ARM

Det faktum at Neo er Intel og Duo ARM, gjør det kanskje vanskeligere, men kanskje ikke så vanskelig som man før i tiden ettersom Windows 10-kjernen støtter ARM.

Annonse
Burde Microsoft kanskje ha valgt ARM også for Surface Neo?

Det er et hav av muligheter på en enhet som dette som er såpass unik. Fold og Mate X.

Vi ble først veldig skeptiske til Duo da Microsoft nå nylig avslørte prisen, men etter å ha sett Panos Panay sin interne demonstrasjon, er vi nå langt mer ivrige etter å teste den. Det skal også sies at Panay er en svært god salgsmann, men Surface-teamet har bevist at de kan, derfor er det ekstra spennende.

Kilde:
XDA Developers

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse