surfacepanay
Endelig viser Microsoft frem Surface Duo, og vi er mer positive nå enn da vi fikk vite prisen denne uken.

Annonse


Slik er Surface Duo i bruk – får plass i baklomma

Microsoft har lastet opp en 35 minutter lang video der Surface-sjef Panos Panay demonstrerer hvordan det er å bruke enheten. Nå som vi har sett hvordan den er i bruk, er vi langt mer positive, for dette er spennende.

Nå er vi mye mer hypa

Vi får vår inn til test 10. september, men vi ønsker gjerne å vite så mye som mulig, og bortsett fra reklamevideoer er det ingen tester klare eller andre videoer som avslører hvordan den er i bruk – til nå:

Den er designet til å passe i lomma

Undertegnede skrev en sak om nytten til et slik produkt, og hvor vanskelig det vil være å rettferdiggjøre å betale rundt 13 000 kroner for en enhet som også er en mobil, men som kanskje ikke passer i lomma? Det blir fort dyrt med en mobil og en Duo i sekken.

Videokonferanse og video, samtidig:

Det er ting Duo kan gjøre som ser genialt ut

Panos Panay sier i klippet over at enheten ikke prøver å gjøre mobilen ny, men å forbedre produktiveten, ha tilgang til mange apper og noe veldig viktig: den må få plass i lomma. Vel, i det minste i baklomma.

Annonse


Noe av det kuleste med to skjermer er å åpne en lenke, for eksempel i Messenger – for i stedet for å bli kastet ut av Messenger, åpnes lenken automatisk i nettleseren på den andre skjermen.

Her er et annet eksempel med AllTrails-appen som åpner Google Maps:

Dette er app-grupper

En annen viktig funksjon er muligheten til å lage app-grupper, for eksempel Twitter og Instagram. Trykk på en app-gruppe du selv definerer, og begge appene åpnes på hver sin skjerm.

Her tester Panay Instagram i fullskjerm-modus, noe som også er mulig for alle apper etter hva vi erfarer:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse