xploratesla
Både Tesla og Xplora tilbakeviser at de samarbeider om en smartklokke.

Annonse


Tesla tilbakeviser ovenfor ITavisen: – Vi har ingenting med dette å gjøre

Saken om at Tesla visstnok hadde et samarbeid med den norske Xplora smartklokkeprodusenten myntet på barn, stemmer ikke.

Tesla og Xplora benekter samarbeid, men det er tydeligvis originalkilden ikke klar over

Det var MyHealthyApple som først fant FCC-dokumentet hele saken er bygget på, og som senere Electrek plukket opp. I alle publikasjonene fikk saken mye oppmerksomhet, men nå sier både Teslas PR-representant for Norge, og Xplora-sjef Sten Kirkbak at de to selskapene ikke samarbeider.

Hverken Electrek eller MyHealthyApple har oppdatert at sakene deres ikke stemmer ifølge de to selskapene. Vi kommer til å ta kontakt med dem for å gjøre dem oppmerksomme på hva vi har hørt, og at dokumentet til MyHealthyApple ikke stemmer med hva selskapene selv sier.

Samarbeider ikke, sier Tesla

Kirkbak sier at “Innholdet i artikkelen medfører ikke riktighet. Xplora og Tesla har ikke noe samarbeide” – samtidig er Tesla også helt klar: “Artikkelen deres er fullstendig feil. Vi har ikke et samarbeid med Xplora.”

Og der står saken akkurat nå. Vi skjønner ikke hvordan dokumentet dukket opp, hvorfor det ikke er ekte, eller hvem det opprinnelig stammer fra.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse