controlalanwake
Control-utvidelsen som fletter inn Alan Wake-historier lanseres 27. august.

Annonse


Det du alltid hadde en følelse er sant: Remedy sine spill henger sammen

Påskeeggene i Remedy sine spill, siden Alan Wake, er mer enn bare intern moro.

Remedy med mega-ambisiøst prosjekt

For i ti år har Remedy jobbet i hemmelighet med Remedy Connected Universe, et prosjekt som bringer flere av selskapets spill sammen, som for eksempel at det som skjedde i 2010-spillet Alan Wake, ble etterforsket av Federal Bureau of Control.

AWE-utvidelsen til Control (27. august – vi får se 5 minutter med gameplay 13. august) er den første i det sammenkoblede universet som bringer mer av Alan Wake-historien til kritikerroste Control.

“Ideen er at historiene fortalt i noen av spillene våre kobles sammen for å levere en tilkoblet verden av historier og hendelser med delte karakterer og historie. Hvert spill er en frittstående opplevelse, men hvert spill er også en åpning til et større univers med spennende muligheter for crossover-arrangementer,” forklarer Remedys Sam Lake.

Annonse


Har dette vært prøvd før på denne skalaen?

Dette høres veldig spennende ut og veldig, veldig ambisiøst. Får de dette til med godt resultat, har de virkelig gjort noe nytt i en bransje som sjelden har budsjetter nok til å ta sjanser på spill som ofte tar godt over tre år å utvikle.

Remedyn avslører at de allerede jobbet intenst med et nytt spill satt i samme univers.

Kilde:
Remedy

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse