iphone12watchseries6
En Twitter-konto hevder å sitte på haugevis av informasjon om Apples kommende iPhone, iPad, MacBook og Apple Watch-lanseringer, men stemmer det? Det er for tidlig å si.

Annonse


Er dette datoen vi får iPhone 12 i hendene? Mye informasjon lekket

Twitter-kontoen @komiya_kj pøser på med Apple-lekkasjer og til med konkrete datoer. Kan dette stemme?

MacBook 12 med ARM får visstnok 15 til 20 timer batterilevetid

Problemet vårt er at vi ikke kan bekrefte om denne kilden tidligere har fått korrekt, så ta dette med en klype salt, og om det ikke stemmer har vedkommende uansett mange interessante teorier. Når det er sagt virker ingenting av det som nevnes helt på viddene og vi vil om noen måneder kunne sjekke om personen fikk rett i forhold til datoene under.

La oss ta for oss det lekkeren mener blir å finne i MacBook 12″ (det har allerede lekket informasjon om batteriet) med Apple Silicon:

  • 8 eller 16GB RAM
  • 256, 512 og 1TB-lagringsvalg
  • 15 til 20 timer batterilevetid (en økning fra 8 til 10 timer)
  • A14X (oppgradering fra A12Z som er den kjappeste til nå og som er utstyrt i iPad Pro 4)
  • 720p Facetime HD Camera
  • 1 x USB C
  • Under 1 kg (naturlig nok)
  • Minst 800 dollar
  • Fjerde generasjon butterfly-taster

Merkelig er det at Apple visstnok bringer tilbake de forferdelige butterfly-tastene som alltid feiler, men så er dette også veldig tynne maskiner, så det er muligens ingen annen mulighet.

Annonse


Støtte for AirTags kommer i iOS 14.1 eller 14.2. Vi forventer lansering i mars samtidig med avdukingen av Tile-utfordreren:

Dette ser uansett ut til å være en MacBook 12-maskin som vi kjenner den, men med ARM i stedet for Intel. Kult nok, men ingen stor oppdatering, noe vi heller ikke forventer fra Apple Silicon-maskinene i år.

Det er også lekket informasjon om batteriene som utstyres i Apple Watch Series 6:

Apple Watch Series 6 og iPad 8 lanseres i september

Og det er mer, mye mer, fra denne kilden som hevder å vite litt om hva Apple skal gjøre i mars neste år – det inkluderer visstnok en rimeligere iPhone 12, en ny iPad Pro som blir første Apple-produkt med miniLED (og 8GB RAM), samt en rimeligere Apple Watch. Det påstås også lansering av tredje generasjon AirPods og ny iPad mini/Air tidlig 2021.

Dette er også veldig spennende, for dette skal være bestillings-datoene for Apples nye produkter.

Nye Apple Watch og iPad åttende generasjon sendes kundene i september (med avsløring 11. september), mens iPhone 12 og 12 Max sendes ut 9. oktober (avsløres trolig i november), og iPhone 12 Pro og 12 Pro Max sendes 23. oktober. Apple har allerede sagt at lanseringen glipper med noen uker.

Ingen AR-briller i år?

Noe annet kuriøst er at iPad Pro 11″ visstnok forsvinner og blir erstattet med iPad Air.

https://twitter.com/aaple_lab/status/1287699824603734016

Vi håper på denne tidlig neste år:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse