konamispillpc
Konami sine gaming PC-er er dyre, men et unikt design, de har de.

Annonse


Dette er Konami sine overprisede gaming PC-er

Spill-studioet Konami er nå maskinvareprodusent.

Kult design, men prisene er jo ikke konkurranse-dyktige

De har nemlig lansert Arespear, en ny merkevare gaming PC-er fra billig til mellomsjikt-segmentet, og tilbehør: to tastatur for spilling og hodetelefoner.

Den rimeligste modellen koster 15 800 kroner, og det er jo ikke akkurat billig, men dessverre har den kun et GTX 1650 skjermkort og 8GB RAM, samt en 512GB SSD. CPU-en er en i5 9400F. Merkverdig dyrt. Er data-utstyr ekstra dyrt i Japan?

Vi liker designet, men for en pris. Bilde: Konami

Får ikke Nvidias GeForce-toppkort for 29 000 kroner

Den dyreste koster 3200 dollar, 29 000 kroner, har heller ikke et toppkort, men man får i stedet for nesten 30 000 kroner, et RTX 2070-skjermkort, 16GB RAM, 512 M.2 SSD og 1TB harddisk. CPU-en, en Core i7-9700, som er vannkjølt. Det er jo noe, men for prisen må man forvente 2080 ti.

Annonse
Bilde: Konami

Maskinene lanseres i desember, men kun i Japan. Heller ikke USA får disse, så Europa får dem sikkert heller ikke. Men, man vet jo aldri: kanskje har de stor-suksess i et tøft marked med mange selskap, men det høres heller tvilsomt ut, spesielt når de priser seg så høyt for maskiner uten de beste komponentene.

Kilder:
Engadget
Konami

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse