oneplusnordtest
OnePlus Nord setter standarden for mobiler under 6000 kroner og ødelegger mye av argumentene for mobiler til det dobbelte.

Annonse


10 AV 10: OnePlus Nord beviser at mobiler til 10 000 kroner er sludder

En rekke nye mobiler i mellomklasse-segmentet har bevist at rimeligere Snapdragon-brikkesett er mer enn nok, men OnePlus Nord leverer på alle punkter på måter som virkelig overbeviser.

Denne gang har de til og med fått til kameraet!

For det er ofte det som er det mest betydningsfulle skillet mellom toppmodellene og mellomklasse-mobilen: hvilken Snapdragon-modell som sitter i den, prismessig. Tar Qualcomm for mye for de aller dyreste Snapdragon-modellene, eller er det kanskje slik at for mange modeller tar i bruk den, og ikke i stedet sparer pengene og gir forbrukerne mer å velge mellom?

Usikkert, men det er jo også slik at Qualcomm har nærmest monopol på toppmodellene, foruten Samsung som bruker egne Exynos-brikker i Europa.

Ikke bare yter Nord som en toppmodell, den er priset til 4690 kroner (128/8GB RAM – 256/12GB RAM: 5690 kroner) , noe som er langt mindre enn de aller dyreste, som ofte koster over 10 0000 kroner – men er de mye bedre? Nei, mener Ole Magnus Kinapel.

Den har også et overraskende bra kamera, til OnePlus å regne, som jo ikke alltid har fått det helt til på den biten.

Se testen av OnePlus Nord og Buds:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse