joerogangamer
Gamerne er irriterte på Joe Rogan som i samtale med Joe De Sena (fitness og forfatter).

Annonse


Gamere forbanna på Joe Rogan

USAs største podcast-stjerne, Joe Rogan, fikk gamerne på nakken etter at han på fredag uttalte at spill er bortkasta tid og farlig fordi det er så moro.

Rogan har selv vært gamer lenge

Selv har Rogan spilt PC-spill i mange tiår, og er notorisk for å ha installert en dyr og kjapp bredbåndslinje, en T1-linje (1.544 Mbps er ingenting i dag, men var mye sent på 90-tallet), for å spille Quake med lavest mulig ping.

Rogan er 52 år og har barn, så at han er skeptisk til spill, eller rettere sagt nå går offensivt ut mot det, gir mer mening enn mange som lytter til ham som kanskje ikke har barn og spiller mye – ekstra mye i en sommer der skolesystemet i en rekke land hadde vært stengt uansett sommerferie eller ikke.

ITavisen mener

Alt med måtehold er vel et godt prinsipp, også har ikke Rogan helt rett i at det er poengløst å spille. Det er mange som tjener gode penger på å strømme spill, det er en stor bransje rundt alt (skjermkort, mus, tastatur osv), det gir inntekter og jobb til veldig mange mennesker.

Annonse
Er det mer poengløst enn å se en film? Neppe, dessuten er det mer sosial kontakt i spill-verdenen enn i en mørk kinosal. Twitch, YouTube og Discord er gigantiske sosiale areaner.

Det er ikke alltid givende å se en Joe Rogan-episode på mange timer heller, men underholdende, det er det ofte.

Videoen spiller fra når Rogan snakker om spilling:

https://youtu.be/wCSDF0RNuXY?t=2690

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse