oneplusnord
OnePlus Nord lanseres 4. august.

Annonse


Dette er OnePlus Nord med Telia 5G – vi har priser og lanseringsinfo

OnePlus har endelig gjort sin rimeligere modell offisiell, og vi kommer med test forhåndstitt om litt.

Oppdatert, 17:05:

Vi får opplyst fra OnePlus at Nord støtter Telia 5G nå, og at Telenors-støtte er underveis.

Nord avslørt med 5G og Android 10 – 6,44″ skjerm

Men først, la oss ta en titt på. Mobilen leveres med Android 10 og OnePlus sitt OxygenOS 10 grensesnitt.

Annonse
Prisene, inkludert OnePlus Buds:

Lanseres 4. august

OnePlus Nord blir tilgjengelig i tre forskjellige farger, Blue Marble, Gray Onyx og Gray Ash. Telefonene og OnePlus Buds blir tilgjengelig hos Elkjøp, Telia og Komplett fra 4. august 2020, til følgende priser.

  • 6,44″ – FHD+ AMOLED – 90Hz – Gorilla Glass 5
  • Under skjermen opplåsning
  • Snapdragon 765G
  • 5G, Wi-Fi ac, Bluetooth 5.1, NFC, USB-C
  • 6GB/8GB/12GB LPDDR4
  • 64GB/128GB/256GB
  • 48MP Sony IMX586 sensor med OIS – 8MP 118 grader ultrabred, 5MP makro, 2MP dybdesensor
  • 32MP selfie-kamera, 8MP 105 grader ultra-bred
  • 4115mAh, Warp Charge 30T

Dette sier Pete Lau

– OnePlus Nord er en viktig milepæl for OnePlus, ettersom vi alltid ser etter nye måter å dele den beste teknologien med flere mennesker over hele verden. Vi er glade for å endelig ta inn en mer tilgjengelig OnePlus-smarttelefon som står støtt sammen med de andre produktene våre. OnePlus Nord kombinerer et flaggskipkamera sammen med våre signaturfunksjoner som 90Hz-skjerm, OxygenOS og Warp Charge 30T, for å levere en best mulig smarttelefonopplevelse, sier Pete Lau, gunnlegger og CEO i OnePlus.

OnePlus pressemelding

Kamera:

OnePlus Nord har den samme 48MP Sony IMX586-sensoren som flaggskipet OnePlus 8, komplett med en stor f/1,75 blenderåpning for å slippe inn en sjenerøs mengde lys. I tillegg har telefonen optisk bildestabilisering (OIS) for å redusere uskarphet og skjelving i både bilder og videoer. Videre kommer Nord med et 8MP-kamera med ultravidvinkel, et makrokamera og en dybdesensor for å gi en allsidig og mangfoldig fotograferingsopplevelse.

Nigthscape, som er tilgjenge på både bakre hovedlinse og ultravidvinkelen, muliggjør fantastiske nattbilder gjennom avansert beregningsfotografering. Med Nightscape vil OnePlus Nord ta opptil ni forskjellige bilder med ulik eksponering og veve dem sammen på få sekunder for å produsere klarere, lyserere og mer dramatiske bilder selv i miljøer med lite lys.

Nord er den første OnePlus-enheten som har et dobbelt frontkameraoppsett, med avanserte bildebehandlingsalgoritmer for å sikre eksepsjonell klarhet og forbedrede detaljer. Hovedkamera foran er et 32MP, noe som er den høyeste oppløsningen på et frontkamera fra OnePlus-telefon noensinne. Hovedkamera foran støtter også 4K videoopptak opptil 60 fps. Det 8MP ultravidvinkelkameraet foran gir et 105 graders synsfelt, slik at brukere enkelt kan ta gruppeselfier.

Ytelse

OnePlus Nords 6.44” Fluid AMOLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 90Hz, gir en oppslukende brukeropplevelse. Enten du surfer på nettet eller blar gjennom bilder, er alle berøringer jevne og sømløse. Skjermen har også 2,048 nivåer av automatisk lysstyrke for jevnere lysoverganger og økt komfort for øyet.

Med Qualcomm® Snapdragon™ 765G 5G, som gir forbedrede CPU-hastigheter, kan brukere dra nytte av 30 prosent raskere grafisk gjengivelse enn forgjengeren, og en dedikert AI-motor som bidrar til å levere topp spillytelse. Med opptil 12GB RAM vil Nord-brukere også kunne spille enda kraftigere spill og oppleve mer sømløs multitasking. I likhet med flaggskipene i OnePlus 8-serien, kommer Nord forhåndsinnstallert med OxygenOS 10.5, OnePlus’ nyeste og raskeste programvare. OxygenOS 10.5 leveres komplett med funksjoner som Dark Mode, Zen Mode og et komplett sett med tilpasningsalternativer som lar brukere finpusse alt fra ikonformer til fingeravtrykkanimasjoner. OxygenOS er designet for å være ultrarask og smidig, og har nesten 300 kraftige programvareoptimaliseringer som gir brukerne den ultimate smarttelefonopplevelsen.

Lading

OnePlus Nord støtter også Warp Charge 30T, som er å finne på OnePlus sine flaggskipmodeller. Warp Charge 30T lader Nords 4,115 mAh batteri fra 0 til 70 prosent på bare en halv time. Samtidig vil ikke ladehastighetene bli noe lavere dersom man scroller gjennom sosiale medier eller spiller intensive spill. Ved å bruke maskinlæring vil i tillegg Nord automatisk endre hvordan telefonen lader over natten for å redusere tiden den telefonen er i 100 prosent, noe som forbedrer batterihelsen.

Buds

OnePlus har også avslørt Buds, som ble lekket for noen dager siden:

“I tillegg til OnePlus Nord lanserte selskapet også sine første ekte trådløse ørepropper, OnePlus Buds. Disse er designet for å levere lyd av høy kvalitet og trådløs frihet for en mer oppslukende lydopplevelse. OnePlus Buds balanserer estetisk enkelhet og robust funksjonalitet, og gir brukere et bedre valg for en raffinert og sømløs opplevelse, til en overkommelig pris.”

“Med Warp Charge-teknologi gir en kort 10-minutters lading av OnePlus Buds i etuiet, 10 timers musikkavspilling. En full lading sammen med det ladbare etuiet tilbyr opptil 30 timer med musikkavspilling i høy kvalitet.”

“Med tre aktive mikrofoner innebygd i hver propp for å redusere støy i omgivelsene, henter OnePlus Buds vokale frekvenser enkelt og produserer klare og skarpe taleopptak og samtaler. I tillegg til forbedrede 13,4mm drivere, kommer OnePlus Buds også med Bass Boost og Dolby Atmos-støtte, som produserer renere vokal, dypere bass og rikere toner for en fantastisk stereolyd.”

“Parringsteknologi med lav latency gjør at proppene raskt og enkelt kan parres med smarttelefoner, spesielt OnePlus-enehter, og sømløst bytte mellom telefonens høyttaler og øreproppene. Proppene kommer for øvrig med IPX4 vannmotstandsklassifisering for å håndtere vannsprut fra alle retninger. Dette gjør at proppene også passer perfekt til treningsøkter og joggeturer.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse