huaweiappgallery
Huawei AppGallery er en app-butikk ulikt alle andre med et lokalt norsk team som samarbeider tett med norske app-utviklere.

Huawei støtter over 1 million Android-apper, men det er ikke det som gjør oss unike

Annonsørinnhold

Huaweis norske AppGallery-team består av 12 eksperter som tetter kontakt med norske utviklere.

Huawei har 12 eksperter i Norge

Alle mobiler kan installere Android-apper, og Huawei støtter 1 million av dem, men fordi vi også jobber lokalt med norske app-utviklere, kan vi by på så mye mer – noe unikt.

Vi jobber kontinuerlig med å øke utvalget av apper med en grunnleggende rolle for brukernes digitale livsstil, herunder globale og lokale applikasjoner som brukerne er avhengige av.

Se så enkelt apper installeres:

Huawei AppGallery segmenterer applikasjoner på tvers av 18 kategorier – blant annet nyheter, sosiale medier, underholdning og reise:

Kategoriene gjør det lekende lett å finne din nye favoritt. Bilde: Huawei

Sist inn på AppGallerys liste er reiseappen, Widerøe, og gjenbruksappen, Tise. Begge fremhever viktigheten av å være til stede på alle plattformer.

Huawei AppGallery er i dag tilgjengelig i 170 markeder og har 400 millioner aktive brukere. I Norge har appbutikken over 200 000 aktive brukere.

Huawei AppGallery er også laget for nettbrett, som Huawei MatePad Pro. Bilde: Huawei

Huawei har lansert ønskeliste

I ønskelisten kan brukerne selv legge inn sine ønsker etter apper som ennå ikke er integrert i AppGallery. Brukeren blir informert når appen er tilgjengelig.

‒ Medieapper fremheves som spesielt viktige slik at brukere får tilgang til sine viktigste nyhetskilder og lokale medier. Med sommerferie på gang og reisesanksjoner i rask endring, får også reiseapper en særlig viktig funksjon. Widerøe, SAS, En Tur og Norwegian er alle til stede i AppGallery, forteller Tollef Wollan.

AppGallery er spesial-optimalisert for Huawei-mobiler

Nøkkelaktiveringen er Huawei HiAI, en åpen AI-kapasitetsplattform for smarte enheter, som samler programvare og maskinvareressurser fra forskjellige enheter, og sørger for gjensidig forsterkende interaksjoner mellom dem.

Les mer om kraften til Huawei HiAI og Huwaei MatePad Pro:

Produsert av ITavisen for Huawei.