Annonse


Tar Apple Music livet av din iPhone?

Sjekk med en gang hvor mye Apple Music tar av energi fra iPhone-batteriet under innstillingene – om du ikke har hoppet til iOS 14 beta-en allerede, da.

iOS 14 er glimrende

For dette problemet rammer 13.5.1, den siste stabile versjonen. Selv er vi veldig fornøyde med iOS 14, så 13 er helt glemt for oss, men vi skjønner at mange ikke vil eller kan hoppe over enda.

Apple Music blir brukt på vår iPhone med iOS 14 beta 2. Med 29 minutter i forgrunnen jobbet appen en time og 15 minutter i bakgrunnen.

Uansett rammer dette problemet en rekke iPhone-modeller, og også eiere som ikke har brukt Apple Music, eller ikke brukt appen på mange uker. Det er derfor vanskelig å finne noe mønster på den måten.

Apple må ha endret noe i måten Music henter informasjon

Klagene på dette har vært en greie siden april, men det er mange flere som har kommet på banen i sommer, noe som tyder på at Apple har endret måten Music sine servere dytter informasjon på.

Annonse
Vi snakker her om at appen jobber i bakgrunnen i opp til 20 timer etter å ha vært åpnet i 1 minutt.

Fordi det ikke fungerer å reinstallere appen, eller deaktivere automatiske nedlastinger, ser problemet ut til å være på server-siden. Slettes appen løses problemet, men da har man jo heller ikke noe musikk om man er betalende kunde.

Nå lurer vi på om problemet også rammer Android-mobiler med Apples musikk-app installert.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse