samsungunpackednote
Samsung skal avholde sin neste pressekonferanse 5. august. Blant annet skal Note 20 avsløres. Igjen.

Annonse


SE VIDEO av Note 20 – Samsung bekrefter pressekonferanse 5. august

Det nærmer seg noe veldig til Samsungs avsløringer som trolig skal finne sted 5. august, og som vanlig lekker det som en sil fra Samsung.

Oppdatert, 8. juli, 21:33:

Oppdatert, 03:00:

Det er nå offisielt, fra Samsung, at pressekonferansen avholdes 5. august som ryktet de siste ukene. Pressekonferansen avholdes digitalt. Du følger den fortløpende her hos oss.

Annonse


Nye S Pen:

Farge-animasjonen over er en referanse til denne Note 20-modellen:

Avsløres trolig 5. august

Fra før av har selskapet selv lekket Note 20, det skjedde 1. juli, og det var modellen i gull som ble lagt ut på selskapets russiske produktside of senere fjernet.

Nå har en mobil-insider på Twitter, Jimmy Is Promo, faktisk skaffet til veie ekte vare, og dette er ikke en dummy eller en enhet som ikke kan skrus på: denne er ekte, fungerer og kan bootes – legg merke til null rammer på sidene uten for mye avrunding av panelet:

Det er også avslørt at Samsung legger ved en skikkelig kraftig lader for 4500mAh-batteriet:

Note 20 tar seg uten tvil bra ut også i svart

Det er altså den svarte modellen “Jimmy” har skaffet, og han har den nye S Pen også.

Lekkeren har også en YouTube-kanal, men har foreløpig ikke lastet opp en demo av produktet der, muligens i frykt for å avsløre for mye.

Har alt en moderne mobil må ha

Uansett er mobilen utstyrt med Snapdragon 865+-brikkesett (i USA), samt 5G, GPS, VoLTE, VoWiFi, Wi-Fi 6, Bluetooth LE, ANT+, NFC, trådløs lading og MST (for Samsung Pay).

Skjermen måler 6,9″, er av typen AMOLED Infinity-O med oppløsningen QHD+, 120Hz og HDR10+. 

Note 20 kjører Android 10 med Samsung One UI 2.5 på topp. Fingersensoren er under skjermen og videoopptak i 8K er støttet.

Kilde:
Sammobile

Annonse