iphone12conceptsiphone
Dette skal være delen på innsiden av iPhone 12-eskene og det ser ikke ut til å være plass til lader.

Annonse


– Dette beviser at Apple gjør det

Ting har gått så langt at eskene Apple skal bruke i sine kommende produkter nå blir gransket ned til minste detalj.

– Ingen tvil om at dette er ekte vare

Vanligvis hadde det vært ganske skrullete, men i år er det jo slik at Apple visstnok dropper å legge ved lader til sine veldig dyre mobiler, og i stedet skal selge en ny 20 watt lader og kanskje lansere trådløs lading i form av AirPower. Om de får det til.

Det har vært voldsomt engasjement rundt saken i sommer, kanskje ikke så mye fordi folk fortviler over å ikke ha nok en lader til i samlingen, men fordi det kan fremstå som smålig å ikke legge ved noe som grunnleggende som en lader med mobiler som ofte koster mye over 10 000 kroner.

Over 1800 har stemt så langt – stem her:

Annonse

Det er jo ikke plass til lader her

Det er ConceptsiPhone som nå hevder å hundre prosent kan garantere at iPhone 12 ikke kommer med lader, da de har klart å skaffe til veie en teknisk tegning av delen mobilen ligger på, med plass til det lille heftet og USB-C yil Lightning-kabel overgangen på høyre side (sirkelen).

Uansett ser det ikke ut til å være plass til noen lader her:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse