galaxyzfold
Samsung har allerede flyttet Fold 1 til Z-kategorien på egne nettsider. Nå meldes det at navnet på oppfølgeren blir Galaxy Z Fold 2.

Annonse


Samsung ler av Apple: inkluderer 25 w lader – Note 20 kjøpsdatoen avslørt

Samsung Z Flip får et nytt medlem i merkevarefamilien: Fold.

Oppdatert, 20:07:

Her er en annen interessant Samsung-avsløring:

Note 20-serien skal visstnok være tilgjengelig i butikk 21. august, noen uker etter avsløringene som skal skje 5. august.

Annonse
Kilde:
MSPowerUser

Oppdatert, 18:41:

Her er resultatet så langt fra spørreundersøkelsen “Plager det deg om Apple dropper laderen?

Fold og Flip blir begge Z-mobiler

Fordi enhetene er ulike på en rekke måter, er det jo litt merkelig at de to samles under Z-serien først nå, men da er det jo bare å tenke på denne serien som den med brettbare mobiler, og ikke bare Flip. Enklere, tross alt.

Samsung har allerede flyttet Fold under Z-kategorien på sine nettsider, så dette er vel egentlig bekreftet allerede.

Kjappere, bedre kameraer

Mobilen ventes å få en Snapdragon 865+ CPU og nå en kjappere lader 25 watt, opp fra Fold 1 sin 15 w lader. 256 eller 512GB lagringsplass er variantene den leveres i.

I tillegg finner vi Samsung Pay, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, GPS, NFC og USB C samt et trippel-kamera-oppsett med et 108MP-kamera. 

Det mest spennende er vel kanskje ikke en gang innmaten, men hvordan fold-mekanikken er implementert og ikke minst størrelse på skjerm nummer to.

Kan vi håpe på under 20 000 kroner denne gang (22 990 kroner nå), eller blir det vanskelig om samtlige modeller får 5G? 5G-varianten koster 27 000 kroner.

Samsungs neste Unpacked er ryktet for 5. august.

Kilder:
Sammobile
Sammobile

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse