oneplusnord
Nord er en serie med rimeligere modeller som lanseres i Europa og India først. Mer informasjon om den første enheten(ene) kommer senere.

Annonse


OnePlus Nord er selskapets nye budsjett-mobiler

“Etter mer enn seks års fokus på å lage flaggskiptelefoner, vil OnePlus Nord være selskapets første smarttelefon-serie som gjør premium-opplevelsen fra OnePlus tilgjengelig for flere brukere over hele verden”, heter det i pressemeldingen.

Oppdatert, 20:27:

Prisen garanteres under 500 dollar.

Nord er en ny serie billigere mobiler

Det har lenge vært ryktet en rimeligere mobil, men ikke en serie med enheter. Også navnet er lekket tidligere, men ikke strategien. Dette er langt mer interessant enn en OnePlus Lite, på den måten.

Annonse


“Enhetene i OnePlus Nord-serien adresserer også tilbakemeldinger fra OnePlus’ voksende brukerfellesskap som har ytret et sterkt ønske om en rimeligere smarttelefon uten å gå på bekostning av selskapets produkt- og brukeropplevelsesstandarder”, forklares det.

https://www.instagram.com/p/CCDvb9lpaI6/

Kommer til Europa og India først

– Lanseringen av OnePlus Nord-serien markerer begynnelsen på et nytt og spennende kapittel for OnePlus. «Never Settle»-ånden er sentrert rundt å dele den beste teknologien og produktene med omverdenen, i tillegg handler den også om å utfordre oss selv og gå utover komfortsonen vår. Vi er utrolig stolte av flaggskipproduktene våre og vil fortsette å lage mer teknologiledende flaggskip i fremtiden. Nå er vi glade for å dele OnePlus-opplevelsen med enda flere brukere over hele verden gjennom denne nye produktserien, sa grunnlegger og CEO i OnePlus, Pete Lau.

OnePlus forklarer at de første Nord-mobilene kommer til Europa og India først, og senere en begrenset lansering i USA.

Mer informasjon kommer senere, opplyses det.

Kilde:
OnePlus pressemelding

Annonse