muskcybertruckbåt
Elon Musk utelukker ikke at de kan gjøre dette til en realitet. Det hadde vært den største "one more thing" på veldig lenge.

Annonse


Musk sier dette kan blir virkelighet

Det er ofte vanskelig å vite når Elon Musk er seriøs eller bare tuller/bedriver PR.

El-biler har flere fordele enn som så

Så når han sier at det faktisk er en mulighet for at Cybertruck også kan fungere som en båt, er det jo verdt å nevne, om ikke akkurat konkludere at det faktisk kommer til å skje.

Musk har tidligere sagt at Model S er vannsikker nok til å fungere som en båt, men at det ikke er å anbefale.

Men nå melder Musk Twitter, som et svar på det noe eldre klippet under, at “jeg tror vi kan få det til å fungere”. Og få hva til å fungere? Dette:

Annonse
Blir dette en greie i 2022?

https://www.instagram.com/p/B52fNg7J2Oo/?utm_source=ig_embed

Det jo bare skje

Muligens hadde han det i tankene da Tesla designet Cybertruck.

Hva om “en ting til” er at bilen også kan fungere som båt. Det høres jo ganske latterlig Jetsons ut, men også veldig Musk. Husk at dette er mannen som solgte flammekastere og ønsker å transportere biler i vakum.

Jo, han sendte også en bil ut i verdensrommet og ønsker å kolonisere Mars snarest. Noen ganger er det PR-vås, men det er morsom PR og det motiverer og inspirerer.

2021 blir Cybertruck-året

Vi vet fremdeles lite om Cybertruck, og produksjonen er jo et stykke unna (sent neste år i USA).

Vi håper i det minste at vi får vite mer om produktet tidlig neste år, og forhåpenglivis mer detaljerte testkjøringer enn den nyeste turen med Jay Leno.

Fordi Musk og Tesla for få måneder siden faktisk diskuterte om de kunne krympe bilen, er muligens selskapet bak egen tidsplan. Ikke at det er noe nytt. Men om Cybertruck også kan funke som en båt, kan det tilgis.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse