macbookusb2
Apples nyeste MacBook Pro og MacBook Air sliter med et programvare eller maskivnare-problem tilknyttet USB 2.0-utstyr tilkoblet maskinen via en hub eller adapter..

Annonse


MacBook Pro og Air opplever USB 2.0-problemer

Visse eiere av 2020 MacBook Pro 13″ og Air opplever problemer med at USB 2.0-utstyr som er koblet til maskinen med en hub eller overgang, ikke fungerer.

Maskinen kan fryse, enheter mister koblingen til macOS

Det meldes at enheten som kobles til plutselig slutter å fungere. En bruker melder at begge USB C-hubbene som ble testet, feilet, noe som tyder på at det neppe er tredjepartsutstyret som har skylda.

Det er også problemer med at maskinene fryser, og ingen av de vanlige metodene fungerer, inkludert en “hard reset” av maskinvaren og re-installasjon av macOS.

Apple har gitt berørte kunder nye maskiner, men det hjalp ikke

Det merkeverdige er at brukere som har klaget på feilen, har fått en ny en av Apple, noe som tyder på at selskapet ikke helt er klar over hva som forårsaker problemene. Det hjalp nemlig ikke.

Annonse
Muligens er det en feil i Catalina (enheten forsvinner ikke fra enhetsvisningen i macOS selv om den ikke er plugget inn) – muligens en kombinasjon med maskiner som har en eller annen feil i brikkesettet.

USB 3.0-enheter fungerer visstnok korrekt.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse