samsungtelia5g
Telia starter utrullingen av en 5G-oppdatering for Samsungs nyeste Galaxy-serie denne uken.

Annonse


Telia åpner for Galaxy 5G denne uken

I løpet av denne uken ruller Telia gradvis ut 5G-støtte for Samsung Galaxy S20 5G, Samsung Galaxy S20+ og Galaxy S20 Ultra.

Telias 5G-startskudd startet i Lillestrøm

“Oppdateringen skjer automatisk og abonnenter vil få gradvis tilgang utover uken”, melder Telia, som startet 5G-satsingen i Lillestrøm i våres.

“Både Telenor og Telia utvider nå 5G-nettet fortløpende i Norge. 5G gir helt nye opplevelser og muligheter. Med raskere tilkobling kan brukere for eksempel streame favorittseriene sine i HD på vei til jobb, spille de mest krevende onlinespillene direkte på mobil og spille inn og laste opp videoer til sosiale medier selv på de mest overfylte stedene, for eksempel på en konsert.”

Kommer i løpet av uken

“Programvareoppdateringen for Samsungs 5G-telefoner utføres gradvis, og i løpet av uken vil alle telefoneiere med Telia-abonnement få tilgang på oppdateringen. 5G-tilkobling vil være mulig for brukere som har et 5G-abonnement hos operatøren, og som er lokalisert i et område der operatørens 5G-nettverk har dekning. Oppdateringen som starter i dag er tilpasset Telia. De ulike operatørene informerer kontinuerlig om hvor i landet 5G-nettverket er tilgjengelig for deres abonnenter.”

Kilde:
Telia pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse