geforcertx3080
Dette er kjøleren til GeForce RTX 3080.

Annonse


Nå blir Nvidia enda mer sinte: nå er også kjøleren avslørt

Nvidia klarer som regel å holde GPU-kortene tett til brystet før lansering av nye GeForce-produkter, men ikke denne gang.

Kjølesystemet alene koster over tusen kroner

Selskapet undersøker nå hvordan lekkasjen 6. juni kunne skje, og nå må de trolig jakte enda mer offensivt, for enda et bildet har dukket opp som avslører undersiden av den massive kjøleren som sammen med resten av skallet visstnok koster dem 150 dollar å produsere.

Som du ser på bildet har RTX-kortet i den kommende Ampere-serien fire massive kjølerør for å sende varmen dit den hører hjemme og for å kjøle ned kortet.

Dette er 3080-kjøleren:

Er du villig til å betale opp til 20 000 kroner for toppkortet i Ampere-serien med 24GB RAM?

Vi har troen på september-lansering som for to år siden

Som Videocardz påpeker er kjøleribbe nummer to fysisk koblet til resten av kjølesystemet, noe som vil gjøre det svært vanskelig for eieren å gjøre egne modifikasjoner – dette ble også nevnt i første lekkasje, altså at utviklere av vannkjølere vil få en utfordring, i hvert fall med Nvidias egne Founders Edition-kort som dette er.

Annonse
Som tidligere nevnt har kjølesystemet to vifter på hver sin side av kortet.

Det ryktes DLSS 3.0 i de nye kortene, med mer:

Spørsmålet er nå:

lanseres 3xxx-serien før Cyberpunk 2077 som kommer 17. september i år? GeForce 20-serien, de første med RTX, ble lansert 20. september.

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse