Annonse


Last ned en moderne filutforsker til Windows 10

Files UWP er en ny filutforsker til Windows 10 med moderne grensesnitt , for det tar jo lang tid før Microsoft har tenkt å foreta seg noe, later det til..

Har fane-støtte

Det moderne kontrollpanelet i Windows 10 og filutforskeren ser ut som design fra to forskjellige epoker, men så er jo dette også et OS med to innstillings-menyer der den ene er moderne og den gamle veldig, veldig utdatert.

Uansett så retter Files UWP i designet ved å levere et Fluent-designspråk kjent fra deler av Windows 10 og Microsofts egne apper, samt en litt annen tilnærming som er ryddigere og som støtter faner med ctrl+t som i nettleseren.

Fremdeles beta: merk deg dette før du tester

Koden er åpenkildekode og programmet er derfor gratis å laste ned.

Annonse
Det er dessverre ikke mulig å gjøre programmet standard når man trykker windows+e, men det finnes sikkert løsninger der ute for det også.

Merk at det er to innstillinger som ikke er aktivert som standard (kombinasjonen er risikabel): støtte for papirkurven (som er merket som en test-funksjon) samt varselboks ved sletting av filer og mapper. Fordi begge er av som standard, slettes muligens innholdet helt om man ikke er forsiktig, så merk dette.

Appen ferdigstilles i løpet av noen måneder med bedre OneDrive-integrasjon, søkeinnstillinger og støtte for WSL (Windows Subsystem for Linux).

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse