sonoss2
Sonos sin noe kontroversielle nye generasjon produkter og S2-appen. Appen er allerede lansert, produktene lanseres onsdag.

Annonse


Sonos har lansert sin nye app og plattform – dette må du vite om du eier S1

S2-appen til Sonos er nå lansert.

Oppdatert,

Her er appene:

S2 støtter ikke eldre Sonos-produkter og man kan ikke mikse enheter

Det er ikke bare en app, men en stor og kontroversiell plattform-oppgradering av to årsaker: Sonos-produkter produsert mellom 2011 og 2015 er ikke kompatible med S2-appen og forblir på S1. De vil heller ikke motta flere fastvareoppdateringer.

Annonse
Årsak to er enda verre for de som har brukt mye penger på S1-produkter: de kan ikke mikses med S2-enheter, så da må man kvitte seg med alt. Sonos har et tilbud for å gjøre dette litt enklere, med opp til 30 prosent rabatt om man bytter inn S1-enheter som er med i programmet.

Du finner også mer informasjon hos Sonos og mer om kompatibilitet her.

Sonos melder:

“Sonos S2 er en ny app og et nytt operativsystem (OS) som driver den neste generasjonen med Sonos-produkter og -opplevelser. Hvis alle Sonos-produktene dine er kompatible med S2, vil du få en melding i Sonos S1 Controller-appen med instruksjoner om hvordan du oppdaterer til S2.”

Dette der nytt i S2 som forklart av Sonos:

  • Den støtter kraftigere maskinvare og opplevelser
  • Den muliggjør nye opplevelser, som for eksempel en mer skreddersydd tjeneste for hver bruker og «high resolution»-lydformater for musikk og hjemmekino.
  • Den har forbedret brukervennlighet, som gjør det enklere å finne musikken og innholdet man liker

Kilde:
Sonos pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse