iphonegrønnskjerm
Uten tvil har skjermen til venstre et mer markant grønnskjær, men er dette egentlig en feil i iOS eller en feil i måten skjermen kalibrer under mørke omgivelser?

Annonse


Det er noe feil med iPhone-panelet på venstre side

Nå opplever visse eiere av iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max problemer med at skjermen får et merkelig grønnskjær.

Dette bør Apple undersøke – har du merket dette?

Vi tror ikke problemet er det samme som med Galaxy S20 eller OnePlus 8 Pro, da iPhone 11 har vært på markedet mye lenger, men det er jo merkelig hvorfor disse mobil-skjermene blir grønne på ulike måter.

Det er usikkert hva som skjer, og hva som er sikkert er at ingen skjønner hva som er feilen.

Har du sett samme feil? Si ifra i kommentarfeltet, og skriv hvilken modell det gjelder og hvordan feilen oppstår.

Annonse
Det er flere forskjellige skjerm-innstillinger som trigger feilen

Alle opplever at grønnskjæret dukker opp rett etter at de låser opp mobilen (men ikke alltid), og at misfargingen forsvinner etter noen sekunder. Men det er andre variasjoner, for eksempel at feiln kun dukker opp i kombinasjon med bruk av mørkemodus nattmodus.

Også er det den tredje gruppen, som gjør dette enda mer forvirrende -de opplever feilen om de har panel-styrken på lavest mulige nivå.

Minst en iPhone X-brukere erfarer også at skjermen har samme problem.

Felles for alle brukerne som klager er at de bruker iOS-versjon iOS 13.4.1 (23. april), iOS 13.5 (20. mai) eller iOS 13.5.1 (1. juni).

Som du ser er det mange oppdateringer i løpet av kort tid, noe som forhåpentligvis peker i retning en programvarefeil som kan løses med nok en oppdatering.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse