ipadpro5
Mars 2020-oppdateringen av iPad Pro var en heller kjedelig affære. Det er neste år den virkelig nye generasjonen kommer.

Annonse


Helt nye iPad Pro kommer tidlig neste år

Det er kanskje neste-års iPad Pro du egentlig venter på, og ikke den svake oppdateringen i år.

Helt nye iPad Pro skulle egentlig ha kommet i høst

Fjerde generasjon ble oppgradert med en mer GPU-kjerne, LiDAR og litt bedre kamera. Ytelsen er omtrent den samme, og designet er helt likt – dessuten mangler den 5G.

Som ryktet en stund allerede kommer det altså en helt ny iPad Pro 5 med 5G som støtter både 5G mmWave og spektrumet under 6 GHz.

Årsaken til at ryktene allerede har svirret en god stund, er at lanseringen egentlig var planlagt i høst, men grunnet covid måtte Apple utsette.

Samtidig meldes det at iPad Air 4 skifter til USB C, men at iPad mini beholder Lightning. For øvrig går ryktene på at iPad mini-panelet økes fra 7,9″ til 8,5″, noe som gir oss håp om FaceID og samme design som Pro-serien.

Annonse


A14X kan være det store gjennombruddet også for MacBook

Derfor sikter de seg nå inn på en lansering i første eller andre kvartal neste år, og på innsiden drives det hele visstnok av Apples A14X som helt sikkert blir en veldig kjapp brikke, og som nok kommer til å yte veldig lik den kommende MacBook-en med ARM.

Kanskje får de begge 14X? Av den grunn er denne kommende iPad Pro-lanseringen ekstra spennende.

Det stopper ikke der av større oppgraderinger, for dette blir også en av de aller første produktene med Mini LED-panekteknologi.

Fordelen er at Mini LED ikke kan brenne fast bilder på skjermen og at det er flere leverandører å bestille fra, og ikke bare Samsung som dominerer OLED-produksjonen av medium-store paneler.

https://twitter.com/L0vetodream/status/1268158465509216256
https://twitter.com/L0vetodream/status/1268157439754432512

Annonse