iphone12
Rett etter at iPhone 11-serien ble lansert startet ryktene om iPhone 12, men allerede før iPhone 12 er lansert har iPhone 13-ryktene startet. Bildet er av iPhone 12 testdummies.

Annonse


Bekrefter iPhone 12 – iPhone 13-ryktene har allerede startet

Macotakara har skaffet til veie nye dummy-enheter av iPhone 12-serien som bekrefter hva som i mange måneder har blitt ryktet allerede.

Se nederst i saken for en iPhone 13-ryktevideo.

Bekrefter det samme gang på gang, så nå er vi veldig sikre

Nemlig at det skal lanseres fire modeller: to med 6,1″, en 5,4″ Pro og en 6,7″ Pro. Forskjellen denne gang er at også de to minste modellene utstyres med OLED-paneler, i stedet for LCD.

Legg likevel merke til at de to 6,1″-modellene har to kameraer og ikke tre (årets modeller får ikke fire kameraer, det kommer visstnok neste år) som de to toppmodellene. Mer om dette under.

Annonse
Når blir AR en greie? Vi vet ikke, men for smartbriller er det et must…

Trolig er det også kun Pro-modellene som får LiDAR for bedre AR, en teknologi Apple har prøvd å dytte på markedet i mange år uten helt å få det til. Vi tror, og ny informasjon peker i den retning, at Apple gjør forarbeidet med AR og LiDAR nå, slik at de øker sjansene med å lykkes med Glass.

En ny avsløring denne gang er at Apple har flyttet SIM-kortet til siden volumknappene er på. Årsaken skal være for å få plass til 5G-brikken.

Det har kommet noe som tilsynelatende er mer detaljert informasjon om kamera-systemet, men som lekkeren selv skriver: ta denne informasjonen med en stor klype salt.

iPhone 13-lekkasjer over ett år før lanseringen?

Jepp, det stemmer: det har allerede kommet informasjon som visstnok avslører hva Apple har planer for neste år med iPhone.

Vi velger å vente med en dedikert artikkel for slike rykter, da det er veldig tidlig – ryktene kan rett og slett bare være diktet opp i forhold til hvordan vi ønsker at mobilen skal bli, inkludert MagSafe (dette er det faktisk en større mulighet for). Uansett er det fint å dokumentere, så får vi se senere om det er hold i dem.

Det nevnes blant annet PowerDrop, altså muligheten til å bruk mobilen til å lade andre enheter, og at det er iPhone 13 som får det store kamera-dyttet med ett ekstra kamera og mye høyere oppløsninger og kanskje zoom enn hva som lanseres i år.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse