windowsappget
Keivan Beigi gir opp utviklingen av AppGet etter at Microsoft avslørte at de baker inn sin egen løsning i Windows.

Annonse


Hevder Microsoft kopierte arbeidet hans

Ifølge Keivan Beigi, utvikleren av AppGet, har Microsoft kopiert programmet hans med Windows Package Manager som ble avslørt under årets Build-messe.

Microsoft var interessert i å handle AppGet

Vi skrev om plattformen, mer spesifikt en GUI-versjon av programmet utviklet av en tredjepart.

Nå er det nok en gang nyheter om Windows Package Manager, men på en helt annen måte: Beigi forklarer at Microsoft vite interesse for AppGet før de avslørte sin egen løsning.

Selskapet ønsket først at Beigi skulle være med på utviklingen og ble kalt inn til intervju.

Annonse
Hørte ikke mer før Microsoft annonserte sin egen løsning

Seks måneder etter intervjuet hørte han ikke mer, før Microsoft sendte en e-post dagen før Build der de beklaget at han ikke fikk stillingen og at selskapet selv skulle vise frem sin egen versjon på Build.

Microsoft lovte også å kreditere ham for arbeidet, som er basert på åpen kildekode, men Beigi ble kun nevnt i samme setning som en rekke andre utviklere og ikke spesielt nevnt, selv om han mener AppGet er veldig lik det de selv valgte å gjøre.

Hevder Microsoft ødela Windows Store

“Er jeg opprørt over at Microsoft, et selskap verdt 1,4 billioner dollar, endelig klarte å lansere et anstendig pakkeprogram for deres flaggskipprodukt? Nei, de skulle ha gjort det for mange år siden. De burde ikke ha ødelagt Windows Store som de gjorde.”

Utvikleren er ikke overraskende skuffet over det som har skjedd, og skriver at han kommer til å avslutte utviklingen og stenge tjenesten 1. august.

Microsoft sier de er lei seg for situasjonen som har oppstått og at de skal ta en runde internt.

Kilder:
The Verge
Medium

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse