applesmartconnector
Apple Smart Connector er induksjonsbasert og brukes for trådløs, automatisk paring mellom iPad Pro og tastaturet. I neste års iPhone-modeller er det ventet at Smart Connector brukes til dataoverføring og synkronisering (og blir derfor helt kabelfri som tidligere ryktet), mens lading vil skje over Qi-standarden som vanlig.

Annonse


Neste år skal Apple gjøre det, ifølge denne lekkasjen

iPhone 12 som lanseres i september/oktober får Lightning, men det blir også de siste nye modellene med den gamle standarden.

Faktisk blir det den siste generasjonen med kabler i det det hele tatt skal vi tro to lekkasjer.

Smart Connector kommer til iPhone 13 for dataoverføring, og ikke lading

For i 2021 går Apple over til Smart Connector for iPhone, i det minste Pro-serien.

Smart Connector er koblingen for trådløs lading og tilkobling mellom iPad Pro og Apples tastaturer ved hjelp av magneter, men ifølge lekkeren er det ikke snakk om at Smart Connector skal lade mobilen:

Annonse
Helt kabelfri iPhone Pro-serie neste år? Det har blitt ryktet tidligere

Smart Connector vil sørge for dataoverføring og synkronisering, trådløst. Det er altså snakk om iPhone 13 Pro (iPhone 12s Pro?)-modellene.

For å kunne utføre service på enheter med feil uten fysisk kabeltilkobling, må Apple trolig nytte spesial-adaptere for å feilrette.

Ming-Chi Kuo har tidligere meldt noe lignende:

Har tidligere lekket kamerasystemet

Denne lekkasjen kommer fra Twitter-kontoen @choco_bit som tidligere har lekket iPhone 13-kamerasystemet med LiDAR.

Interessant er det også at lekkeren mener Apple testet prototyper med USB C, men at de droppet å inkludere i årets modeller:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse