elonmuskjayleno
Endelig får vi se den igjen: Elon Musk og Jay Leno kjører Cybertruck.

Annonse


SE ALT: Musk og Leno kjører Cybertruck i Boring-tunnelen

Elon Musk inviterte eks talkshow-vert og bil-fantast med eget bilprogram på CNBC, Jay Leno, til å teste Cybertruck.

Oppdatert, 20:42:

CNBC har lastet opp hele klippet fra Musk- og Jay Leno-kjøreturen, inkludert flere scener fra tunnelturen og heisen:

Krymper ikke Cybertruck likevel

Mens Leno kjører forklarer Musk hva som er endret siden bilen først ble vist frem. Blant annet sa han at produksjonsmodellen skulle krympes med rundt tre prosent slik at den passer inn i tradisjonelle garasjer.

Annonse
Men etter at han uttalte det i programmet tok han til Twitter i helgen og forklarte at det ikke er mulig å krympe Cybertruck med rundt tre prosent etter å ha snakket med Teslas sjefsdesigner. Vel, ok.

Han avslørte også at en utfordring med produksjonen er frontruta fordi den har en skarp vinkel. Videre bekrefter sjefen at planen fremdeles er å bruke skuddsikre vinduer i hele bilen og at det er mange små detaljer som er endret siden prototypen ble avslørt.

Dette skuffer: ingen mini-Cybertruck

En skuffelse er det at Musk nå melder at det ikke kommer en mindre Cybertruck-modell, likevel, i tillegg til at den nåværende ikke kan krymåes.

Dette var aldri en konkret plan, men Musk sa for noen år siden han ønsket en som kunne passe i en tradisjonell garasje – i stedet håpet de altså å krympe Cybertruck, men det får de altså ikke til, og da kan det blir vanskelig for mange med mindre garasjer og få plass til den.

De to dyreste Cybertruck-modellene lanseres for øvrig sent i 2021. Electreks analyser tyder på over en halv million forhåndsbestillinger internasjonalt.

Musk sier likevel at det er mulig de lager en annen bil i samme segment som blir mindre og myntet for det “globale markedet”:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse