doometernal
id Software benekter det er Bethesda, morselskapet, som tvang dem til å bruke den svært mislike løsningen, og at det ikke er antijuks-systemet som har medført tekniske problemer.

Annonse


– Bethesda presset oss ikke

Det er kanskje ikke så veldig overraskende at Bethesda/id Software har valgt å fjerne Denovo etter en klagestorm og tusenvis av negative omtaler på Steam.

Fjerner Denuvo i kommende Doom Eternal oppdatering

For selskapet sa de skulle komme tilbake med en oppdatering, og det har de nå gjort.

id Software sier at Denuvo ikke har skyld i problemene spillerne har opplevd etter at oppdateringen ble dyttet ut, blant annet krasj og dårligere ytelse, men hinter i stedet til at de selv har gjort feil.

Muligens går de for et annet system, men i det minste skal de gi kundene som spiller kampanjen mulighet til å deaktivere antijuks-systemet, uansett leverandør.

Annonse
Meldingen fra id Software er ganske lang, men vel verdt å lese:

“Til tross for våre beste intensjoner, har tilbakemeldinger fra spillere gjort det klart at vi må revurdere vår tilnærming til systemet mot juks. Med det fjerner vi anti-juks-teknologien fra spillet i vår neste PC-oppdatering.

Nå som vi undersøker fremtiden til anticheat i Doom Eternal, må vi i det minste vurdere å gi kampanjer-bare spillere muligheten til å spille uten antijuks-programvare installert, samt sikre at den generelle timingen for alle antijuks-systemer gjøres på en måte at vi tenker på spillernes forretninger – som rangerte eller konkurranse-spill der etterspørselen etter anti-juks er langt større.

Det er viktig å merke seg at vår beslutning om å inkludere anti-juks ble styrt av faktorene og målene skisserte ovenfor (red. anm: les her) – alt bestemt av teamet hos id Software. Jeg har sett spekulasjoner på nettet om at Bethesda tvinger frem disse eller andre avgjørelser, og det er rett og slett ikke sant. Det er også verdt å merke seg at vår beslutning om å fjerne anti-juks-programvaren ikke er basert på kvaliteten på Denuvos løsning. Mange har dessverre relatert ytelses- og stabilitetsproblemene introdusert i oppdatering 1 til introduksjonen av anti-juks, men dette er ikke relatert.”

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse