note10
S20-serien sine problemer med autofokus ser ikke ut til å kunne rettes med programvareoppdateringer. I stedet har Samsung valgt å spare teknologien som får det til for Note 20+ som kommer i august. Avbildet: Note 10.

Annonse


Samsung avslører at de skal fikse autofokus, men du må handle ny mobil

Samsung sin lansering av Galaxy S20 har vi skrevet masse om, inkludert sprekk i kameraglasset og problemer med autofokus.

Note 20+ får Samsung-kameraet du ønsker deg

Nå viser det seg at dette problemet med S20-serien neppe kan rettes 100 prosent med programvareoppdateringer, da selskapet nettopp har annonsert en ny 50MP ISOCELL GN1-sensor med 1,2um.

Sensoren har 100 millioners fasedeteksjon for autofokus som fungerer.

Teknologien gjør det mulig å fokusere på alle objekter kameraet ser, uansett om objektet ikke er sentrert. Samsung har også utviklet en programvare-algoritme som skal hjelpe til med å ta bilder på par med 100MP-oppløsning. Sanntids HDR, 8K video @ 30FPS, gyro EIS og Smart ISO kommer også.

Annonse
ITavisen mener

Samsung burde hatt på plass dette i S20-serien som er ment forbrukere og som hadde et voldsomt PR-fokus på nettopp-kameradelen, i stedet for å tilby korrekt autofokus Note 20+ som jo egentlig er myntet mer på proff-brukere/forretningsfolk i større grad enn den jevne forbruker.

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse