teslaautopilot
Musk har rett i at merverdien med autopilot-systemet hele tiden forbedres. Selskapet rullet i våres ut automatisk stopp for lyskryss, men kun i USA. Det vil ta tid før bilene kan oppdage samtlige lyskryssoppsett i Europa, også må jo EU overtales.

Annonse


Nå ØKER Tesla prisen med 10 000 kroner

Har du allerede planer om å handle en Tesla med den komplette autopilot-pakken bør du handle bilen før juli.

Fra 50 000 til 60 000 kroner for autopilot i Norge

For Musk varsler på Twitter at prisen økes med 1000 dollar, eller 10 000 kroner – med andre ord blir prisen fra 1. juli omlag 60 000 kroner. Oppjusteringen gjelder alle land Tesla selger sine biler.

Ikke bare det, men Musk er ikke redd for å avsløre at pakken blir enda dyrere i fremtiden når selskapet er enda nærmere autopilot som ikke krever sjåførens tilstedeværelse i samme grad som i dag, altså det Volvo skal lansere om to år på visse veistrekninger.

Det blir snart mulig å skaffe seg autopilot-pakken uten å punge ut 60 000 kroner med en gang, men i stedet betale månedsvis for et abbonement.

Annonse
Dette er tredje gang på ett år FSD-prisen økes

Samtidig er PR-Musk også tilstede, for sjefen forklarer at verdien for skikkelig autopilot i fremtiden vil være verdt over 1 million kroner.

Tesla øker hyppig prisene sine, inkludert for Model 3 i mai i fjor, og senere autopilot-pakken juli samme år – til sammen har de juster topp prisen tre ganger på kort tid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse