Annonse


Hjernen bak Google Pixel har forlatt selskapet

Marc Levo forlot Google Pixel-teamet allerede i mars, men først nå er det kjent.

Den eneste toppsjefen med korrekt fokus har forlatt Pixel-leiren

Levo er mannen som har klart å gjøre noe ut av Googles sin mobil-serie, noe som må være vanskelig da Google ikke akkurat er kjent for en rekke med hits innen maskinvare – unntaket er kanskje Chromecast.

Levoy har vært med på utviklingen av Pixel siden 2014 (Pixel 1 kom i 2013). Takket være ham klarte Google å fokusere. Det var kameraet som skulle være midtpunktet, noe Levoy og Google fant ut tidlig og derfor har også Pixel en liten, men hardbarka fanskare i USA.

Hva bør Google gjøre for å få tilbake trua?

Mario Queiroz, “Pixel general manager”, er også ute av dansen, det skjedde i februar.

Annonse
Som om ikke det er nok er det nå avslørt at Rick Osterloh, Googles maskinvare-sjef, var veldig lite imponert over batterilevetiden til Pixel 4-serien. Osterloh ga utrykk for dette før lanseringen av produktet, men ble altså ikke hørt. Det spørs om han ikke også finner seg en annen arbeidsplass snart.

Pixel 4 har et batteri på kun 2800 mAh, mens storebror XL har 3700 mAh.

Jeg kritiserte også Pixel 4 XL for svak batterilevetid i testen fra november i fjor:

Selger bare et par millioner av gangen

IDC anslår 2 millioner solgte Pixel 4 i løpet av de to første kvartalene etter lanseringen, noe som er mindre enn Pixel 3 og Pixel 3a som begge solgte i 3,5 millioner eksemplarer.

Personlig har jeg aldri helt skjønt hvorfor mobilene var så populære. Joda, de tar fine bilder og Android-opplevelsen er kjapp, men utover det Pixel-serien aldri levert den beste totalpakken. Det kan vel også være årsaken til at mobilene ikke selges i store deler av verden, inkludert i Norge.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse