ettvethd
ETTV og ETHD lover comeback etter at piratinnhold fra de to gruppene forsvant. Årsaken er at administratoren har forduftet. Nå tar andre over.

Annonse


Pirat-administratoren har forduftet – nå lover de comeback

ETTV og ETHD er giganter innen lansering av piratmaterial i torrent-form.

Det er mindre piratinnhold nå som de er borte

De to piratgruppene lanserer TV-serie og filmer på en særdeles organisert måte, og er stolte av å levere den beste kvaliteten og det nyeste innholdet, først. Innholdet hentes automatisk fra private kilder med en bot som deretter sørger for å laste opp torrent-filene.

Men for rundt en uke siden merket piratene at nytt innhold fra de to gruppene ikke lenger ble lastet opp.

I et intervju med TorrentFreak avslører admin for ETTV at den opprinnelige administratoren er bortevekk og at de nå jobber med å få opp innholdet med nye servere.

Annonse


Situasjonen minner om den med Demonoid

Ifølge storpiraten kommer scriptene på plass snart, inkludert nye servere, da de gamle hadde ubetalte regninger. Løsningen er derfor langt fra så desentralisert som filosofien bak torrents.

Innholdet kommer sikker tilbake, men hva skjedde egentlig med den opprinnelige administratoren for siden? Situasjonen minner mye om det som skjedde med Demonoid i 2018:

“Den siste uken er det blitt verre og har ifølge TorrentFreak vært umulig å nå nettsiden siden forrige uke. Enda verre er det kanskje at eieren er forduftet og ingen med tilknytting til Demonoid har hørt fra personen på to måneder. En av personene med tilknytting til Demonoid, forteller til nettstedet at det er uklart hva som faktisk skjer.”

Kilde:
TorrentFreak

Annonse