playstationstudios
Playstation Studios samler alle de kjente og kjære spillseriene til Sony under samme paraply.

Annonse


Playstation 5 lanseres trolig i oktober

En stillingsannonse publisert av Sony Japan har trolig avslørt lanseringsmåneden til den nye konsollen.

Oppdatert, 18:34:

Sony forklarer ovenfor et japansk tidsskrift at informasjonen ble lagt ut på rekrutteringssiden (fra en tredjepart, anslår vi) grunnet en feil, og at det ikke innhold fra Sony, hva nå enn det betyr.

Dette hverken avkrefter eller bekrefter en lansering i oktober, da det jo er en feil i seg selv, fra Sonys synspunkt, at informasjonen kanskje allerede har lekket. Vi får se om andre lekkere backer opp dette senere. Vi følger utviklingen i saken.

Annonse
Lanseres rett før de store juleshopping-månedene

Det skal være snakk om en lansering i oktober. Annonsen nevner også noen deler som må skaffes og som skal være en del av konsollen med påfølgende lanseringsvindu i oktober 2020.

https://twitter.com/johnnydork/status/1260161376443604997

Vi forventer å se en rekke storspill i oktober

Det er interessant av flere grunner, for det avslører kanskje at en av de aller første storspillene som kommer til Xbox, PC og Playstation kanskje er lanseringsklar i nettopp oktober. Gjetter du hvilket spill? Assassin’s Creed: Valhalla. Assassin’s Creed Odyssey ble dessuten lansert 2. oktober 2018.

Samtidig har Sony presentert Playstation Studios som samler alle førstepartsutviklerne til plattformen under samme paraply:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse