airpodsstudio
AirPods Studio får all teknologi som forventes av trådløse hodetelefoner, men også en ekstra smart liten funksjon ingen andre har. Avbildet: Beats Solo Pro Wireless Noise Cancelling Headphones

Annonse


Navnet er AirPods Studio og de får et genialt triks

I flere måneder allerede har vi hørt ryktene om et par hodetelefoner fra Apple, og ikke Beats.

Microsoft har jo både plugger og nye hodetelefoner (Earbuds og Surface Headphones 2), så det er tydelig det er et lukrativt marked, et Apple kun har skrapt borti på egenhånd, men som de lenge har vært en mer indirekte spiller i med Beats-varemerket.

Greia med Beats er bare det at designspråk og mye av lybildet ble definert av andre enn dem selv. Det endres med AirPods Studio som lanseres senere i år.

Annonse
Les mer om AirPods Studio:

AirPods Studio sitt triks er genialt

For teknologi blir løftet frem til nye høyder med Apple Studio ved at produktet oppdager om de er på hodet, eller henger i nakken, slik at musikken pauser, og ikke bare om man tar dem helt av.

En annen funksjon, og dette er det smarteste vi har hørt på en stund, er at det ikke vil spille noen rolle hvilken kopp som er på hvilket øre (som en iPad, bare for lyd): ved å automatisk snu lyden blir det korrekt uansett da Studio vet hvilket øre som er hvor.

Som AirPods Pro er ANC og utendørslyd støttet, og man kan velge lav, medium og høye frekvensendringer i lydbildet, avslører 9to5Mac sine kilder.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse