Annonse


Slik skal det gjøres, Microsoft

Har din nye Surface Laptop 3 en sprekk i panelet som ikke ble forårsaket av ditt eget uhell? Da må du kontakte Microsoft.

Det skal lite til for å ødelegge panelet på visse Surface Laptop 3-enheter

Microsoft forklarer hva som er feil med noen av skjermene som sprekker, og bekrefter til ZDNet at de tilbyr gratis-service for de berørte kundene.

“Vi har funnet ut at en veldig liten prosentandel brukere så kan en hard og fremmed partikkel føre til brudd i glasset på størrelse med et hårstrå. Problemet kan oppstå uventet og uten synlig årsak,” forklarer selskapet i hjelpeforumet.

Er det dette som skjer med Galaxy S20-kameraglasset?

Dette er veldig interessant også med tanke på Galaxy S20-glasset der kundene i minst et tilfelle ITavisen kjenner til måtte reparere kameraglasset selv.

Annonse
Det blir jo bare spekulasjoner, men kan en slikt veldig lite, men hardt fremmedobjekt, medføre at det blir akkurat for mye press på glasset og at det sprekker litt og deretter enda litt mer?

Samsung meldte til oss på tampen av april at de ikke hadde hørt om problemet før, heller ikke i andre marked enn Norge. Dette selv om ganske mange kunder klager over det som tilsynelatende er en stor svakhet.

Uansett må Laptop 3-eiere med problemet kontakte Microsoft, og har de allerede betalt for service får du pengene for det tilbakebetalt. Bra!

Kilde:
ZDNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse