iphone12
iPhone 12-serien utstyres med minimum 128GB lagringsplass og 4GB RAM. Pro-modellene får 6GB RAM og LiDAR-kamerasystem. Samtlige modeller får 5G.

Annonse


Her er alle modellene: det er ikke mer å avsløre om iPhone 12

I går fikk vi vite en hel del mer om iPhone 12, inkludert at de får 120Hz-skjermer.

Hele lineupen avslørt

Blant annet ble det avslørt enda mer om kamera-systemet og batteriet på toppmodellen.

En annen ting som er veldig interessant er at prisene Jon Prosser avslører nå, er nøyaktig de samme han avslørte 30. april:

  • iPhone 12 – 5,4″ LCD – 4GB RAM – fra 649 dollar – aluminium
  • iPhone 12 Max – 6,1″ LCD – 4GB RAM – fra 749 dollar – aluminium
  • iPhone 12 Pro 6,1″ OLED Super Retina XDR – 6GB RAM – fra 999 dollar – rustfritt stål
  • iPhone 12 Pro Max – 6,7″ OLED Super Retina XDR – 6GB RAM – fra 1099 dollar – rustfritt stål

512GB lagringsplass og 6GB RAM maks

Noe av det mest hyggelige her, er at Pro-modellene endelig oppgraderes fra stusselige 4GB til 6GB RAM – langt ifra noen av Android-mobilene med godt over 8GB RAM, men så er også iOS veldig effektivt så det skal bli moro å teste mobilene med, i Apples målestokk, såpass mye RAM. 6GB RAM er det samme iPad Pro 4 har.

Annonse
Samtlige av modellene får A14-brikke og 5G.

Nesten sjokkerende er det at Apple nå endelig har kasta 64GB lagringsplass-modellene ut – nå starter samtlige på 128GB (woho!) der de to Pro-modellene kan utstyres med 512GB lagringsplass.

Kamera

De to rimeligste modellene har et to-kamera-system og mangler LiDAR, mens Pro-modellene har tre-kamera-oppsett i LiDAR som vi nevnte i går:

“Kameraet er oppgradert med kjappere autofokus, kanskje med LiDAR (som muligens også vil forbedre nøyaktigheten ved bruk av portrettfotomoduset – hører dere, Samsung?), i tillegg til at bildestabiliseringen er ytterligere forbedret og Smart HDR er oppgradert til å redusere støy i bildene når det er mørkt.

Zoom har vært den store greia på Android-mobiler en stund, og nå skal Apple øke fra 2 x til 3 x uten digital zoom. Nei, de kommer neppe til å konkurrere mot S20 Ultra, men kjører den typiske evolusjon-taktikken.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse