seriesx
Xbox Series X får Quick Resume og langt kortere lastetider, men de nye forbedringene må støttes opp av et bedre grensesnitt for maks utnyttelse.

Annonse


Blir endelig Xbox-hjemskjermen bedre?

Spør du oss har Microsoft aldri klart å lande på en ok hjemskjerm for Xbox og det har vært mange revisjoner.

Det er mye som kan bli bedre

Det er merkelig da de har tiår med erfaring med grensesnitt. Windows 8 var ikke så bra, men med Windows 10 har de klart å finne en god balanse, så da bør de klare å overføre noe til Xbox.

Problemet med Xbox-grensesnittet er at det er rotete og rutene litt vel store.

Det er også store muligheter med å forbedre multitasking-grensesnittet, da fokuset også er må gi spilleren mulighet til å hoppe inn og ut i forskjellige spill. Faktisk er det veldig mye spennende man kan gjøre med litt flere ressurser tildelt grensesnittet og sosiale tjenester.

Annonse




Vil enda ikke avsløre noen detaljer

Nå avslører Xbox “Director og program management”, Jason Ronald, at “vi er veldig fornøyde med de første resultatene vi har sett til nå. En av de tingene vi gjør akkurat nå er å raffinere opplevelsen basert på tilbakemeldinger fra våre spillere”.

Ronald avslører at Series X og Xbox One får nye grensesnitt samtidig.

Det skal bli interessant å se om det er større forskjeller, men det vil kanskje være noen i forhold til hva som er mulig, spesielt av avansert multitasking-funksjonalitet.

Playstation har andre svakheter

Microsoft burde for lengst ha rullet ut et moderne Windows 10-grensesnitt, men ser ikke helt ut til å ha løst problemene enda.

Sony Playstation sin hjemskjerm-opplevelse er også langt ifra perfekt, med et veldig sparsomt grensesnitt som ikke har nok informasjon og som får brukeren til å føle at han eller hun ikke en gang er logget på nettet.

Det er uansett gode nyheter at Microsoft i det minste er villige til å bekrefte at de jobber med en ny opplevelse, så får vi heller vente litt til på å høre detaljene. Kanskje i juli?

Kilde:
Gamespot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse