qualcommsnapdragon
Brikkene som gjør Snapdragon 875 komplett er trolig lekket, men vi venter fremdeles på ytelsestall.

Annonse


Snapdragon 875 kan allerede være lekket

Det er 91Mobiles som tidligere har stått for en rekke lekkasjer som nå hevder å vite endel om neste års brikke til Android-toppmodellene fra Qualcomm.

Kan Snapdragon 875 hamle opp med Exynos 1000 sin GPU?

Det skal være snakk om en 5 nm-brkke, den første i sitt slag fra Qualcomm. Trolig er CPU-delen en Kryo 685 basert på v8 ARM Cortex-kjerner.

På GPU-siden finner vi Adreno 660 som flankes av Adreno 665 som tar seg av video og en Adreno 1065 som tar seg av grafikkinformasjonen som sendes til panelet.

Sikkerheten er også oppgradert med Qualcomm sin SPU250, mens kamera-kvaliteten skal tas vare på av den nye Spectra 580 bilde CPU.

Annonse
Det blir litt ekstra spennende neste år, for det ryktes at Samsung og AMD er klare med en Exynos 1000-brikke der AMD står for GPU-delen:

Komplett 5G-støtte

mmWave og sub-6GHz 5G-støtte er på plass, men det er usikkert om brikken krever 5G-tilleggmodulen denne gang, eller om modemet er integrert i brikken.

Trolig var Qualcomm sin opprinnelige plan å avduke brikken i desember i år, men pressekonferansen vil nå i stedet finne sted samme år de første mobilene med den nye brikken lanseres.

Det er foreløpige ingen informasjon om ytelsen.

Kilde:
91Mobiles

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse