surfaceheadphones
Jeg spådde knallhard konkurranse i det trådløse lydsegmentet i 2018, og ganske riktig har det vært en stor utvikling med mye bedre kvalitet og funksjoner. Microsoft er nødt til å levere et svært godt produkt i Surface Headphones 2 for å klare å henge med.

Annonse


Retter Microsoft det vi klagde på første gang?

Mai er den store Surface-måneden.

Mange nye forbrukerprodukter fra Microsoft i mai

Fra før av vet vi at Microsoft skal lansere mai-oppdateringen til Windows 10 og EarBuds, de første proppene i Surface-serien.

Mange av dere husker, men har neppe eid (de selges ikke i Norge via Microsoft-kanaler) eller testet, Surface Headphones som jeg testet i desember 2018. Den gang spådde jeg knallhard konkurranse i segmentet, og ganske riktig:

to år siden føles som en evighet siden – det var jo en tid uten AirPods Pro (9 av 10 til iPhone) og Sennheiser True Wireless 2 (10 av 10), begge to produkter som er mye bedre enn første forsøk. Det skal ikke bli lett for dem.

Annonse
20 timer lyttetid og Bluetooth 5.0

Vi likte produktet veldig godt på mange områder, men fant fort ut at koppene ikke var store nok for våre ører, og sendte dem derfor tilbake til butikken etter testperioden.

Det nye medlemmet i Surface lydserien får visstnok oppgraderingene Bluetooth 5.0 og aptX. Lyttetiden skal være økt fra 18 til 20 timer.

Jeg skrev blant annet i konklusjonen at det ville komme en oppfølger, og at komfort og lydkvalitet måtte heves:

“Vi tviler ikke et sekund på at dette er Microsofts første forsøk av mange i kategorien.

Det er et solid produkt som gleder med smarte funksjoner, men det er også lett å høre og merke hva som må bli bedre: lydkvalitet og komfort. Er man ikke i toppsjiktet på disse tingene, ryker det fort et par poeng, så derfor må vi også knabbe poeng de nok ellers gjerne skulle hatt. Med bedre lyd og komfort er dette enkelt et 9 av 10 produkt.

Pluss er smarte funksjoner og et pent og praktisk design. Dette er et godt grunnlag, og et smart et for neste generasjon ved å bygge opp forventninger, men jaggu er det ikke også plagsomt vi må vente ett år (red. anm,: “vi måtte vente to”) på å teste en modell som forhåpentligvis er bedre å ha på, og som man vil bruke fremfor konkurrentene grunnet best lydkvalitet.

Den store fordelen er at disse to tingene Microsoft ganske lett kan fikse med Surface Headphones 2. Om de ikke klarer det neste gang, må de i det minste være klar over at det er med disse to tingene de feiler på – derfor bør det også være lett å fokusere på lydkvalitet og komfort neste gang, og heller la design og det meste av teknologien være som i år, for det sitter for det meste.”

Kilde:
91 Mobiles

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse