imessage
Apple ønsker å gjøre iMessage langt mer avansert og bake inn dypere app-støtte enn hva som er mulig i dag.

Annonse


Apple girer opp iMessage til å bli Messenger og Telegram-konkurrent

I desember søkte Apple patenttilsynet i USA.

iMessage kan bli langt mer avansert

Den konkrete forbedringen, og vi tror det er mer på vei, forklarer hvordan brukeren kan redigere tekst som allerede er sendt. Vi har trua på at dette introduseres i iOS 14.

Det er faktisk haugevis av forbedringer som listes for tjenesten, og vi regner med at Apple virkelig har fått fart på seg nå som bruk av hjemmekontor-tjenester som Teams, Zoom og Slack tar mer og mer av. Apple har ingenting å by nå, men det kan fort endre seg.

Nok funksjoner for en ny app for å ta opp kampen mot Teams, Zoom, Skype og Slack?

iMessage kan bli en stor plattform i seg selv da Apple beskriver hvordan man vil kunne hente inn tredjeparts-apper i iMessage på en mer robust måte.

Annonse
Apple lister opp en rekke ting de kan forbedre, blant annet:

“anerkjenne meldinger; redigere tidligere sendte meldinger; uttrykke hva en bruker prøver å kommunisere; vise private meldinger; synkronisere visning av innhold mellom brukere; innlemme håndskrevne meldinger”,

..og at:

“brukerne er begrenset i forhold til hvordan de kjapt kan finne innhold i en melding; integrere kamera; integrere søk og deling; integrere interaktive applikasjoner; integrere klistremerker; foreta betalinger; samhandle med avatarer; komme med forslag; navigere mellom interaktive applikasjoner; administrere interaktive applikasjoner; oversette fremmedspråklig tekst; kombinere meldinger i en gruppe; og flagge meldinger. “

Kilde:
AppleInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse